Donald Trump, noi ironii la adresa lui Joe Biden: ”Joe Somnorosul a plecat în Europa spunând că încălzirea globală este cea mai înaltă prioritate a sa, şi apoi a adormit”

Marti, 02 Noiembrie 2021, ora 20:59 2527 citiri
Trump l-a poreclit pe Joe Biden ''Joe Somnorosul'' FOTO Facebook / Donald Trump

Donald Trump l-a ironizat marţi, 2 noiembrie, pe actualul președinte american, Joe Biden, după ce acesta din urmă a adormit în timpul summitului de mediu de la Glasgow, scrie New York Post.

În interpretarea lui Trump, secvenţa cu Biden aţipind la summit arată că de fapt acesta nu crede cu adevărat că schimbările climatice chiar reprezintă o ameninţare.

''Nici măcar Biden nu a putut rezista să asculte atâtea despre Farsa Încălzirii Globale, a şaptea cea mai mare Farsă în America, urmată îndeaproape de Farsa Alegerilor Prezidenţiale 2020, Rusia, Rusia, Rusia, Ucraina, Ucraina, Ucraina, Farsa Impeachment #1, Farsa Impeachment #2 şi, desigur, concluzia de 'ne-coluziune' din Raportul Mueller'', scrie Trump într-un mail.

Fostul preşedinte republican a amintit astfel subiectele care îl macină în continuare, respectiv pretinsa fraudare a alegerilor pe care le-a pierdut în 2020, acuzaţiile democraţilor că ar fi fost ajutat de Rusia să le câştige pe cele din 2016, acuzaţii neconfirmate de raportul procurorului Mueller, precum şi încercarea democraţilor de a-l demite, prima dată după ce Trump intervenise pe lângă omologul său ucrainean pentru redeschiderea unui dosar de corupţie în care era vizat şi fiul lui Biden şi care fusese închis după ce Joe Biden, atunci vicepreşedinte al lui Obama, a cerut Kievului demiterea procurorului general ucrainean care-l instrumenta.

''Biden a plecat în Europa spunând că Încălzirea Globală este cea mai înaltă prioritate a sa, şi apoi imediat a adormit, ca să-l vadă lumea întreagă şi inclusiv Conferinţa. Nimeni care este cu adevărat entuziasmat şi crede într-un subiect nu va adormi vreodată!'', adaugă Trump în mesajul său.

Imaginile de la summit îl arată pe Biden cu ochii închişi timp de circa 30 de secunde, înainte ca un consilier să vină şi să-i spună ceva în şoaptă. El pare să fi aţipit în timp ce îşi susţinea discursul Eddie Ndopu, un activist pentru drepturile persoanelor cu handicap.

În campania electorală din 2020, Trump l-a poreclit pe Joe Biden ''Joe Somnorosul'' (Sleepy Joe) şi l-a acuzat pe acesta că este ''inapt'' din punct de vedere mintal să conducă SUA. Joe Biden este cel mai vârstnic preşedinte al SUA şi va împlini luna aceasta 79 de ani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News