Donald Trump, mai sarac si in conturi dupa un mandat de presedinte la Casa Alba

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 19:28
3359 citiri
Donald Trump, mai sarac si in conturi dupa un mandat de presedinte la Casa Alba
Donald Trump, fostul presedinte al SUA FOTO: Facebook

Averea neta a fostului presedinte american Donald Trump a scazut cu 700 de milioane de dolari in timpul celor 4 ani de mandat.

In cei patru ani ai sai de mandat, averea lui Trump a scazut de la 3 miliarde de dolari la 2,3 miliarde, potrivit Bloomberg.

"Trump a iesit din presedintie cu un set brutal de tinte care ii inconjoara brandul care vor pune in pericol supravietuirea economica a sa si a copiilor sai", a afirmat acesta.

Pandemia a facut ravagii

"Impactul pandemiei si al celor doua puneri sub acuzare de catre Congres au facut ravagii asupra afacerilor miliardarului new yorkez chiar, expertul in relatii publice Eric Schiffer declarand pentru Insider ca acestea s-ar putea sa nu isi revina niciodata ca urmare a presedintiei sale", scrie Hotnews.

In jur de 75% din veniturile lui Trump provin din afacerile sale din domeniul imobiliar, potrivit Bloomberg iar trecerea la munca de la distanta din cauza pandemiei au facut domeniul mai vulnerabil ca niciodata pe masura ce companiile cauta modalitati de a-si reduce spatiul alocat birourilor.

Orasele unde Trump are majoritatea proprietatilor sale, New York si San Francisco, au fost printre cele mai afectate, valoarea Trump Organization scazand cu 25% din 2016, potrivit Bloomberg.

Unul dintre putinii presedinti care e mai sarac

Lantul de hoteluri si complexe turistice ale fostului presedinte republican a suferit de asemenea din cauza restrictiilor de calatorie impuse pentru combaterea pandemiei.

Trump ar putea fi unul dintre putinii presedinti americani care vor asista la o scadere a averii personale dupa incheierea mandatului.

Majoritatea sefilor de stat ai SUA castiga milioane sau zeci de milioane de dolari dupa cei 4 ani petrecuti la Casa Alba din discursuri platite, aparitii la evenimente corporate, contracte pentru publicarea memoriilor si drepturile de autor asociate acestora.

Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile, alături de foste glorii ale fotbalului francez şi mondial, reuşind să transforme o lovitură de...
Președintele Chinei Xi Jinping, așteptat în Ungaria. Anunțul șefului de cabinet al lui Viktor Orban
Președintele Chinei Xi Jinping, așteptat în Ungaria. Anunțul șefului de cabinet al lui Viktor Orban
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, citat de Reuters. Gulyas a...
#Trump, #avere, #Conturi, #presedinte, #Casa Alba , #stiri Donald Trump