Doctoriță din Timiș, cercetată penal după ce a lovit peste față un pacient. De ce și-a pierdut femeia cumpătul

Marti, 30 August 2022, ora 20:44 6425 citiri
Medicul de 39 de ani s-a enervat din cauza insistențelor pacientului FOTO Pixabay

Poliţiştii din Timiş au întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe pe numele unui medic, femeie, din satul Bulgăruş, judeţul Timiş, după ce a lovit un pacient care a insistat cu întrebările privind decontarea anumitor servicii medicale de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Incidentul a avut loc luni, la cabinetul medical din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş.

”La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, transmite, marţi, IPJ Timiş.

Un bărbat de 66 de ani din Bulgăruş s-a dus la cabinetul medical din localitate pentru a se interesa despre anumite deconturi de servicii medicale, însoţit de prietena sa. El a discutat cu medicul pe această temă, o femeie de 39 de ani. Aceasta s-a enervat de insistenţa pacientului, astfel că i-a aplicat câteva lovituri în zona feţei.

Prietena bărbatului a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a chemat poliţiştii să intervină şi să aplaneze conflictul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
Auziti tupeu, sa-i ceri medicului lista de consultatii, analize si