Un judecător, un primar, polițiști și directori de companii naționale, condamnați în dosarele DNA la finalul anului 2021

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 18:25 2347 citiri
Cea mai mare pedeapsă este de 10 ani și 8 luni de închisoare FOTO Pixabay

74 de inculpaţi au fost condamnaţi definitiv în dosare de corupţie în ultimele două luni ale anului 2021, potrivit raportului DNA făcut public miercuri, 19 ianuarie.

”În lunile noiembrie şi decembrie, în dosarele de corupţie instrumentate de DNA au fost condamnaţi 74 de inculpaţi prin 43 hotărâri judecătoreşti definitive, pentru infracţiuni de dare de mită, trafic de influenţă, fraudarea fondurilor europene”, se arată în comunicatul DNA.

Între persoanele condamnate definitiv figurează un judecător, un primar de municipiu, doi directori din cadrul unei companii naţionale, doi importanţi oameni de afaceri, doi avocaţi, un ofiţer de poliţie, trei lucrători de Poliţie, patru persoane implicate într-o fraudă de 1,6 milioane euro privind un teren situat într-un municipiu.

Potrivit DNA, pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 74 de inculpaţi variază între 10 ani şi 8 luni închisoare şi 1 an cu amânarea pedepsei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News