Infamul Dmitri Rogozin s-a pozat în Ucraina "blindat" cu haine și arme din dotarea NATO. Fidelul lui Putin, desființat de bloggeri ruși

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 18:03 6795 citiri
Un blogger militar a indicat exact cu ce echipament s-a afișat Rogozin în Ucraina FOTO Prayda Gerashcenko

Dmitri Rogozin, fostul viceprim-ministru al Rusiei pentru Apărare și Industria Spațială, primește critici dure din partea bloggerilor militari ruși după ce a pozat într-o regiune ocupată a Ucrainei purtând haine și arme militare NATO.

Rogozin, unul dintre cei mai agresivi susținători ai războiului de la vârful oligarhiei ruse, a postat fotografii (care au dispărut între timp) cu el însuși purtând următoarele:

∙ Jachetă tactică de iarnă (Austria)

∙ 3 cleme de muniție pentru FN SCAR-H (Belgia/SUA)

∙ Vestă tactică Bikatex (Turcia)

∙ 2 cleme de muniție pentru MP-5 (Germania)

∙ Pistol Glock cu încărcătură extinsă (Austria)

∙ Pușcă V-AR cu PMAG (+ optica Aimpoint micro T-2?) (Cehia)

∙ Cizme Zephire (Slovacia)

∙ Casca Armokom (singurul articol rusesc de pe listă).

Canalul de Telegram intitulat „Putem explica” estimează că acest ansamblu valorează cel puțin un milion de ruble (16.300 dolari). Nu este surprinzător că milbloggerii ruși sunt supărați din cauza asta. Canalul BattleSailor Telegram îl numește „unul dintre cei mai odioși participanți” la război și se plânge:

„De ce fostul președinte al consiliului de administrație al Comisiei Militar-Industriale a Federației Ruse nu poartă trusa Ratnik (pe care a promovat-o și lăudat-o atâta vreme) și nu folosește arme domestice?”, se întreabă respectivul canal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii