Putin si Medvedev au jucat badminton (Video)

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 20:53
684 citiri
Putin si Medvedev au jucat badminton (Video)
Foto: worldshowbiz.info

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, si premierul tarii, Vladimir Putin, au jucat badminton, seful statului rus fiind un mare fan al acestui sport.

In timp ce Putin este pasionat de judo, vanatoare sau de sporturi extreme, Medvedev prefera un sport mai linistit, badmintonul. Cei mai puternici oameni ai Rusiei s-au intrecut intr-un meci demonstrativ, transmite straitstimes.com.

Intr-un scurt film postat pe blogul sau, presedintele rus este imbracat intr-un tricou de tenis si pantaloni de trening, cu o racheta de badminton in mana. El citeste un text prin care incurajeaza rusii sa practice acest sport mai des, inainte de a schimba cativa "fluturasi" peste fileu cu mentorul sau, Vladimir Putin.

Medvedev este de parere ca "cei care joaca badminton iau rapid decizii". El mai spune ca acest sport se poate juca oriunde, dar ca, desi pare usor, putini stiu cu adevarat sa-l practice. Liderul de la Kremlin a spus ca "badmintonul se joaca aproape in fiecare tara din lume", amintind ca si Yuri Gagarin a practicat acest sport. "Sper ca, dupa ce ati vizionat acest film, veti dori mai mult sa jucati badminton", a concluzionat Medvedev, in varsta de 46 de ani.

Acest clip apare cu cateva luni inaintea alegerilor prezidentiale care vor avea loc anul viitor, pe 4 martie. Vladimir Putin, 59 de ani, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat de presedinte al Rusiei, dupa cele din perioada 2000-2008.

Adversarul sau, Gennadi Ziuganov, 67 de ani, a mai pierdut alegerile in fata actualului premier, in 2000. Membru al Partidului Comunist, Ziuganov a mai fost invins si de Dmitri Medvedev, in 2008, si de Boris Eltin, in 1996.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Medvedev Putin alegeri Rusia, #Medvedev Putin baminton , #Vladimir Putin