Declarații cutremurătoare făcute de Novak Djokovic după condamnarea lui Boris Becker la închisoare

Duminica, 01 Mai 2022, ora 22:31
12967 citiri
Declarații cutremurătoare făcute de Novak Djokovic după condamnarea lui Boris Becker la închisoare
Novak Djokovic. Foto: Facebook / Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovici, liderul ATP, a declarat că îl doare sufletul pentru Boris Becker, care a fost condamnat la închisoare în dosarul legat de falimentul personal.

“Mă doare sufletul pentru el. Este un prieten, prieten de mult timp, m-a antrenat trei-patru ani, este o persoană pe care o consider apropiată şi a contribuit mult la succesul carierei mele.

Nu voi intra în detaliile verdictului, pentru că nu sunt în poziţia de a face asta, dar ca prieten sunt foarte trist pentru el. Nu prea sunt multe de spus. Sper că va trece peste această perioadă şi că îşi va putea trăi viaţa atunci când va ieşi din închisoare nu ştiu dacă vom folosi cuvântul ‘normal’, pentru că viaţa este categoric diferită pentru oricine merge la închisoare, în special pentru o perioadă atât de lungă. Nu ştiu cum vor sta lucrurile pentru el. Doar mă rog pentru el”, a spus Djokovici, potrivit Sky Sports.

Fostul tenismen german Boris Becker a fost condamnat vineri la doi ani şi jumătate de închisoare de către justiţia britanică pentru patru capete de acuzare legate de falimentul său personal.

Becker, în vârstă de 54 de ani, va fi astfel încarcerat după ce a fost găsit vinovat în special că a ascuns 2,5 milioane de lire sterline (3 milioane de euro la cursul actual) în active şi împrumuturi pentru a nu-şi plăti datoriile.

Becker era acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor. Fostul sportiv a fost declarat în faliment în iunie 2017, după un împrumut de peste 3 milioane de lire sterline, nereturnat.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unui împrumut de 825.000 de euro.

Fostul tenismen, care a făcut istorie în tenis când a câştigat turneul de la Wimbledon la 17 ani, în 1985, va efectua în închisoare jumătate din pedeapsa de 30 de luni.

Becker, fost numărul 1 mondial, are în palmares şase trofee de grand slam, trei la Wimbledon, două la Australian Open şi unul la US Open.

Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
După șase ani de colaborare, sârbul Novak Djokovic a decis să renunțe la croatul Goran Ivanisevic. Novak Djokovic a anunțat încetarea colaborării cu Goran Ivanisevic. Sârbul a explicat...
Turneul de cinci stele la care Simona Halep așteaptă cu sufletul la gură o invitație. Toată "floarea" tenisului va fi prezentă
Turneul de cinci stele la care Simona Halep așteaptă cu sufletul la gură o invitație. Toată "floarea" tenisului va fi prezentă
Marţi, ATP şi WTA au anunţat listele jucătorilor înscrişi pentru ediţia din acest an a turneului din capitala Spaniei, iar actualii campioni, Alcaraz şi Sabalenka, se vor întoarce la...
#djokovic, #Boris Becker, #Boris Becker Ion Tiriac, #Novak Djokovic , #Stiri Boris Becker
Comentarii
Poza Snyder
Snyder
rank 5
Becker, un escroc apreciat de alt escroc, Novaxx Jerkovic.
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Falimentul personal? Nu l-au băgat și la noi, că ziceau că cu ăst-a