Peter Imre, acuzatii grave la adresa lui Patriciu: Un sarlatan fara masura

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 23:33
3306 citiri
Peter Imre, acuzatii grave la adresa lui Patriciu: Un sarlatan fara masura
Foto: Realitatea Tv

Peter Imre a declarat, sambata, ca omul de afaceri Dinu Patriciu este un sarlatan si un mincinos, precizand ca acestea au fost cauzele pentru care are atatea probleme financiare.

Directorul general al trustului de presa "Adevarul" a spus ca nu a avut o relatie de afaceri cu Dinu Patriciu pana cand acesta nu i-a oferit postul la fosta sa firma.

"Dar relatia mea cu mass-media dateaza din '90-'91-'92. Inclusiv formarea Clubului Roman al Presei tine si de numele meu. Am fost primul sponsor al CRP. Nu cu Patriciu a inceput aventura mea cu presa", a spus Peter Imre.

Intrebat ce s-a intamplat cu un om care fascineaza si care a ajuns intr-o situatie grea, el a mentionat ca raspunsul este unul simplu: "minciuna fara masura, orgoliul fara masura in tot ceea ce faci. Eu asta am constatat la Dinu Patriciu, in ultimii ani. Dinu Patriciu pe care l-am cunoscut acum cativa ani buni si cel pe care-l vad azi nu au nicio legatura. Cine si ce l-a schimbat? Banii, si-a pierdut mintile, nu mai are discernamant...", a spus Peter Imre.

El a sustinut ca are dovezi ca omul de afaceri a mintit, sustinand ca lui Patriciu ii convine atata vreme cat el vorbeste foarte putin.

"Amandoi am facut o alegere gresita. El e cel mai talentat sarlatan, mincinos, pacalici din lume pe care l-am cunoscut. O spun pe baza unor fapte si evidente", a adaugat Imre.

De asemenea, colaborarea dintre cei doi oameni de afaceri s-a rupt dupa ce Patriciu a inceput sa-si incalce promisiunile, a mai spus directorul general al holdingului "Adevarul".

"Patriciu si-a dus toate business-urile de pamant. A lasat banci neplatite, a lasat o companie intreaga - Mic.ro - cu 2.000 de furnizori neplatiti in insolventa, a promis unui trust de presa, in fata angajatilor, cand va plati salariile si le-a dat de pamant", a amintit acesta.

In relatia de afaceri cu Dinu Patriciu, Peter Imre isi recunoaste, insa, si o parte de "naivitate".

"Am avut prostia si naivitatea sa ma uit la el cu respectul fata de un om pe care-l cunosteam mai mult din media si fata de care ma uitam cu mult respect sa vad vizionarul care venea la televiziuni si povestea despre economia mondiala, el fiind incapabil sa gestioneze un lant de buticuri de fasole verde si rosii", a incheiat Imre.

El a mers vineri, din nou, cu jandarmi si executorul judecatoresc la casa lui Dinu Patriciu, pentru a-si recupera datoria de 80.000 de euro.

"In sfarsit s-au depus banii in contul executorului judecatoresc. Patriciu si-a revenit in simtiri si a depus banii", a marturisit atunci Imre.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#Imre atac Patriciu, #Imre acuzatii Patriciu, #Imre datorie Patriciu, #scandal Imre Patriciu , #Peter Imre