Dinu Patriciu a murit Omul de afaceri va fi inmormantat in Romania

Joi, 21 August 2014, ora 14:00
4811 citiri
Dinu Patriciu a murit Omul de afaceri va fi inmormantat in Romania
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit in 19 august, intr-o clinica din Londra, va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu, au declarat joi, surse apropiate familiei acestuia.

"In mod cert va fi inmormantat in Romania, probabil la Bellu, unde familia are o capela", au spus sursele citate de Mediafax.

Conform acelorasi surse, nu a fost stabilita data la care va avea loc inmormantarea lui Dinu Patriciu, pentru ca nu se stie cand vor fi incheiate formalitatile la Londra pentru ca trupul neinsufletit al omului de afaceri sa fie adus in Romania.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la varsta de 64 de ani, pe 19 august, intr-o clinica londoneza.

Dinu Patriciu a murit

"Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimele zile", potrivit unui comunicatul remis la momentul respectiv de familia Patriciu.

Conform comunicatului, funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrans al familiei.

"Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului, ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte in ultimii ani de viata si suferinta", se mai spunea in comunicatul familiei Patriciu.

Dinu Patriciu a murit. Familia: Funeraliile vor avea loc in cerc restrans

Dinu Patriciu suferea de mai multi ani de cancer. In decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat.

Medicul curant al lui Dinu Patriciu, Mihai Voiculescu, a declarat ca omul de afaceri a fost extrem de suparat dupa esecul suferit in afacerea lantului de magazine Mic.ro si i s-a inrautatit astfel boala, dar si ca si-a periclitat sanatatea din cauza stilului de viata, in special a alimentatiei.

Medicul lui Patriciu: A fost extrem de suparat dupa esecul cu lantul de magazine, i s-a inrautatit boala

Mihai Voiculescu a mai spus ca Patriciu a murit la Spitalul Royal Free din Londra, cel mai probabil din cauza unei infectii dupa transplantul de ficat.

Dinu Patriciu, fondator al PNL si cel care a infiintat Rompetrol, cea mai mare afacere privata construita si vanduta vreodata de un antreprenor roman, a fost prezent patru ani consecutiv in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume.

Patriciu a avut afaceri in domeniile petrolier, bancar, imobiliar si media. Omul de afaceri detinea active imobiliare in Germania, Suedia si Polonia, evaluate la circa 1,1 miliarde de euro in mijlocul crizei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dinu Patriciu murit inmormantare, #Dinu Patriciu inmormantat Romania , #murit
Comentarii