Ce sa faci ca sa te asociezi cu Patriciu

Luni, 29 August 2011, ora 10:10
2063 citiri
Ce sa faci ca sa te asociezi cu Patriciu

Completezi formularul online, il trimiti, iar apoi vei fi contactat telefonic. Dupa ce treci de interviu si esti acceptat, participi la cursul teoretic, apoi faci practica.

Dai o garantie de 7.000 de euro si semnezi un contract pe o perioada de cinci ani. Acestia sunt in mare pasii pentru a putea deveni asociatul lui Dinu Patriciu, scrie MONEY.ro.

Din noiembrie 2010, de cand a fost lansat conceptul de asociere, aproape 100 de bucuresteni (n.r. 60 de persoane sunt deja asociati, iar alte 40 vor semna in curand contractele) au ales sa devina asociatii omului de afaceri Dinu Patriciu pentru magazinele din lantul MIC.RO. Cel mai tanar asociat are 23 de ani, iar cel mai in varsta are 60 de ani.

In primele sase luni, asociatilor le este asigurat un castig minim, de 2.500 de euro/luna, din care trebuie sa plateasca si salariile angajatilor, al caror numar este de cel putin trei. Cu cat un asociat vinde mai mult, cu atat creste si venitul sau.

Fiecare bacan este remunerat cu un procent fix din vanzari, de 5%. Dupa o perioada de sase luni, asociatul are posibilitatea de a se extinde si a mai prelua conducerea unui magazin.

Citeste mai multe despre Ce sa faci ca sa te asociezi cu Patriciu. Si cat castigi pe Money.ro.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#asociere Patriciu, #bani Patrciu, #afaceri asociere Patriciu , #Micro