Cum se înțeleg Dinu și Deea Maxer după divorț: ”Aseară m-a chemat la ea acasă”

Sambata, 01 Aprilie 2023, ora 12:11
4023 citiri
Cum se înțeleg Dinu și Deea Maxer după divorț: ”Aseară m-a chemat la ea acasă”
Deea și Dinu Maxer au divorțat

Veste neașteptată în lumea mondenă din România, Dinu și Deea Maxer anunțând zilele trecute că se despart după 18 ani de relație.

Anunțul a fost făcut de frumoasa brunetă, care nu a precizat motivele și a cerut ca oamenii să fie blânzi cu ei în acest moment dificil din viața lor.

"Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!", a punctat aceasta.

Ulterior, Dinu Maxer a oferit detalii despre divorț și despre felul în care a fost stabilită tutela copiilor, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

„Noi avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa băieților.

Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei voiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii.

Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru.

Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților.

Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, a explicat artistul la Prima TV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
Cântăreața Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel care este tatăl celor două fetițe ale fostului cuplu. Designerul se pare că și-a...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Dinu Maxer, #Deea Maxer, #divort , #stiri media
Comentarii
Poza Neutru
Neutru
rank 5
"Bârfa de taraba"