Sotia handbalistului spaniol de la Dinamo va fi inmormantata la Constanta. Ea a murit dupa 8 zile in coma

Luni, 24 Mai 2021, ora 21:49 8797 citiri
Ana Aida si Javier Humet. Foto: Facebook / Ana Ayda

Sotia handbalistului Javier Humet, care a decedat tragic in urma unui accident vascular cerebral, va fi inmormantata miercuri, la Constanta. Colegii de echipa ai lui Humet, de la Dinamo, vor participa la ceremonie intre doua partide din Cupa Romaniei.

Dinamo Bucuresti a anuntat, luni seara, ca va participa la inmormantarea sotiei lui Javier Humet.

Clipe cumplite la Dinamo. Sotia handbalistului Javier Humet a murit dupa 8 zile in coma. Ea suferise un accident vascular cerebral la o petrecere

"Saptamana grea pentru campionii nostri! Marti, debut in Cupa Romaniei, direct in turul 2, cu CSM Focsani. Miercuri, toata echipa va fi merge la Constanta, pentru a fi alaturi de Javier Humet, la inmormantarea sotiei sale. Joi, turul 3 in Cupa Romaniei.

Pornim favoriti cu Focsani si e normal sa ne facem calcule pentru mai departe: cel mai probabil vom da piept cu CSM Bucuresti. Sambata si duminica: semifinala si finala Cuper Romaniei! Ultimul bal inainte de vacanta!", a transmis Dinamo Bucuresti.

Ana Aida Humet a decedat, la doar 31 de ani, in urma unui accident vascular cerebral, suferit in 9 mai, chiar in noaptea de dupa castigarea titlului de catre Dinamo.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News