Gnohere vrea sa plece de la Dinamo: S-a terminat, vreau sa plec din Romania!

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 19:24
4754 citiri
Gnohere vrea sa plece de la Dinamo: S-a terminat, vreau sa plec din Romania!
Foto: Hepta

Golgheterul lui Dinamo, Harlem Gnohere, vrea sa plece din Romania dupa ce a fost trimis la echipa a doua.

Patronul "ros-albilor", Ionut Negoita, a decis sa il trimita pe "Bizon" la echipa a doua pentru ca acesta nu a semnat prelungirea contractului, gest care a provocat furia atacantului.

Acesta isi acuza patronul ca l-a mintit si sustine ca nu exista nicio sansa sa revina la sentimente mai bune.

"M-a trimis la echipa a doua, dupa ce mi-a spus: Vad ca nu te-ai gandit la propunerea noastra. Dupa ce tot ce s-a intamplat in jurul meu saptamana trecuta, aveam nevoie de mai mult timp pentru a da un raspuns, dar presedintele nu a fost de acord si m-a trimis la echipa a doua. Cred ca e o lipsa de respect. Nu voi semna prelungirea si voi ramane la echipa a doua atat cat va trebui.

Am avut o discutie cand am revenit din vacanta, cand am intrebat daca voi fi trimis la echipa a doua, iar domnul Ionut Negoita a spus ca nu. Se pare ca nu s-a tinut de cuvant. Eu mi-am redus pretentiile, dar domnul Negoita nu a fost de acord, mi-a propus altceva. Pentru mine s-a terminat, mai ales ca m-a trimis la echipa a doua.

E clar ca nu mai au nevoie de mine. Cand ai nevoie de cineva, accepti prima oferta. Daca au refuzat si dupa ce mi-am redus pretentiile si m-au trimis si la echipa a doua, e clar. Nu ma mai vor, au asteptat sa vina un atacant ca sa ma trimita la echipa a doua. Antrenorul Ioan Andone a fost la intalnirea cu presedintele si nu a spus nimic, ceea ce inseamna ca era de acord cu decizia", a declarat Gnohere la DigiSport.

Dorit insistent de Steaua, atacantul marturiseste ca este tentat sa plece din Liga atunci cand isi va incheia conturile cu Dinamo.

"In acest moment, as vrea sa plec din Romania, pentru tot ce s-a intamplat in jurul meu din punct de vedere mediatic. Nu eram obisnuit cu asa ceva in Belgia. S-a spus ca as fi refuzat 20.000 de euro si e fals."

Harlem Gnohere mai are un an de contract cu Dinamo si a refuzat pana acum propunerile de prelungire a acordului.

In urma cu numai cateva saptamani, Steaua a inaintat o oferta de 800 de mii de euro pentru masivul atacant francez, insa Negoita a refuzat sa accepte transferul.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Gnohere scandal Dinamo, #Dinamo Gnohere contract, #Gnohere Dinamo transfer Steaua , #stiri Dinamo
Comentarii
Poza Baltagul
Baltagul
rank 1
Gonorea vrea sa plece de la Dinamo...probabil la fecali!