Cea mai frumoasă jurnalistă de sport și-a găsit iubit fotomodel. Prima fotografie de cuplu FOTO

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 17:05 5495 citiri
Diletta Leotta

Frumoasa italiancă Diletta Leotta (31 de ani), despre care se spune că e cea mai sexy jurnalistă de sport din lume, a intrat într-o nouă relație sentimentală, cu un fotomodel, Giacomo Cavalli.

Reporterița care se ocupă cu meciurile din campionatul Italiei la postul DAZN uimește de fiecare dată cu aparițiile sale incendiare pe marginea terenurilor și nu numai.

În viața sentimentală, Diletta Leotta a fost în urmă cu doi ani aproape de căsătorie cu un boxer italian, Daniele Scardina. Ulterior, ea s-a cuplat, la începutul lui 2021, cu Can Yaman, un cunoscut actor de origine turcă de care s-a despărțit după câteva luni.

Acum, Diletta Leotta iubește din nou, italianca hotărându-se să facă publică povestea ei de dragoste cu modelul Giacomo Cavalli, în vârstă de 28 de ani.

Jurnalista de televiziune și radio a ales căsătoria fratelui ei Mirko Manola, medic estetician și chirurg plastician al vedetelor, drept prilej pentru a împărtăși o primă fotografie cu iubitul ei pe rețelele de socializare. Ea într-un costum de culoare roz fucsia, el impecabil într-un smoking clasic.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0