Sfatul bizar al unei românce pentru femeile care vor să slăbească: "Trebuie să eliminăm din viața noastră câteva categorii de persoane, cum ar fi soțul"

Joi, 27 Octombrie 2022, ora 20:22
4909 citiri
Sfatul bizar al unei românce pentru femeile care vor să slăbească: "Trebuie să eliminăm din viața noastră câteva categorii de persoane, cum ar fi soțul"
Femeie care verifică cât a slăbit FOTO Pixabay

Tot mai mulți români sunt interesați de o alimentație sănătoasă și vor să scape de kilogramele în plus. Una dintre modalitățile de slăbire în trend în ultima perioadă este postul intermitent.

Mulți se referă la această metodă ca la un mod de viață, mai degrabă. Aceasta implică abținerea totală sau parțială de la mâncare, pentru o anumită perioadă de timp, înainte de a mânca din nou în mod regulat.

Abținerea de la mâncare pentru intervale mai mari de 12 ore sau reducerea aportului caloric ori excluderea unor tipuri de alimente din dietă pentru intervale de timp mai mari de 24 de ore declanșează o serie de modificări în organism, prin accelerarea sau inversarea unor procese metabolice.

Unii dintre adepții postului intermitent aleg să mănânce doar într-un interval de 4 ore pe zi, alții de 6 sau 8, iar în restul timpului consumă doar apă.

Unii au reguli suplimentare pentru o eficiență mai bună. Este cazul unei românce care este de părere că e nevoie și de eliminarea unor persoane, nu doar a unor alimente, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

"Ca postul să dea roade, trebuie să eliminăm din viata noastră câteva categorii de persoane, cum ar fi:

1. Cei care îți spun că n-ai nevoie să slăbești, că arăți bine așa, mai plinuță.

2. Cei care îți spun, după ce ai slăbit 5 kile, că dacă mai slăbești, te urâțești la față.

3. Soțul...că și-așa vorbește aiurea-n tramvai", a scris aceasta pe grupul Post intermitent.

"Soțul îmi tot explică cât de important e micul dejun"

În comentarii, mulți se referă, cu umor, la situații în care prin reacții, apropiații le pun piedici în calea pierderii în kilograme.

"Intermittent fasting, este o mega unealtă, nu doar pentru a scăpa de kg în exces, dar are extrem de multe beneficii pentru sănătate. Prin fenomenul de autofagie, organismul elimină și reciclează celulele deteriorate, reduce inflamația, diminuează stresul oxidativ, echilibrează tensiunea arterială, previne afecțiunile cardio vasculare etc. Tot în post se activează hormonul de creștere, iar acest lucru întinerește organismul.

Este important totuși să renunțăm la tot ceea ce este procesat, hidratare din abundență și cât mai multe alimente vii.

Deci, în concluzie, nu cade fața.

Dimpotrivă, parcă se definesc trăsăturile și mai armonios."

"Și ăia care îți zic, ești bine așa cum ești "Nu sunt!!! Că dacă eram îmi plăcea și mie!"

"Da, categoric! Soțul îmi tot explică cât de important e micul dejun."

"Deci.... cumnata, soacra şi soțul."

"Daa! Și mai sunt și ăia de spun că degeaba ții regim, că oricum nici nu se vede, n-ai slăbit nici un gram!"

"Sau când reușești să dai jos vreo 2 kg și atunci îți spun: parcă te-ai mai îngrășat puțin!"

"Sau când după o zi întreagă în care nu ai mâncat nimic, se trezește unul să zică:" ho, da' cât mănânci, nu vezi că ești cât Casa Poporului""

"Cui nu-i place fața mea, să se uite în altă parte! Nu trăiește nimeni în locul meu! Încerc să dau jos din kg pentru că nu mă simt bine, nu pentru că mă fac mai frumoasă!"

"Asta cu te urâțești la față...m-am săturat de replica asta și de obicei o zic alea rotunde de la față la fund!"

"Și cu soțul cum facem, că lui îi plac femeile plinuțe, dar se uită după alea mai slăbuțe. Totul ține de noi, importanța slăbitului și de ce ne dorim lucru acesta".

"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
Datorită ruinelor antice, plajelor pitorești și mâncărurilor incredibile, Grecia este una dintre cele mai importante destinații turistice. În 2023, peste 32 de milioane de persoane au...
20 de ponturi de economisire a banilor ușor de aplicat: oamenii jură că funcționează. "Congelează-ți cardurile de credit... literalmente"
20 de ponturi de economisire a banilor ușor de aplicat: oamenii jură că funcționează. "Congelează-ți cardurile de credit... literalmente"
Indiferent dacă ești zgârcit sau dacă îți place să cheltui, cu toții putem folosi câteva modalități de a economisi bani. Cu toate prețurile în creștere în ultimii ani, putem fi cu...
#diete, #cura slabire, #ponturi, #post intermitent , #stiri magazin