Dieta de primăvară: mănânci ridichi și slăbești rapid!

Marti, 19 Martie 2024, ora 18:30
6483 citiri
Dieta de primăvară: mănânci ridichi și slăbești rapid!
ridichi FOTO: freepik.com

Primăvara este momentul ideal să te apuci de dietă. Mulțimea de legume proaspete și gustoase îți fac cu ochiul și te ține departe de tentațiile hipercalorice. Astfel, cu puțină disciplină alimentară și efort fizic poți ajunge la silueta dorită în doar câteva săptămâni. Iată o dietă care te poate ajuta să scapi de 5 kilograme în 10 zile:

În fiecare zi trebuie să consumi această salată care are la bază ridichi proaspete. Ai grijă să o mănânci imediat ce o faci, nu trebuie păstrată la frigider. Consumă această salată în fiecare zi, de două ori pe zi, înainte de prânz și de cină. Mesele transformă-le în grătare de carne slabă.

Ai nevoie de:

  • 3-4 ridichi roșii, mari și proaspete
  • 4-5 foi de salata verde
  • pătrunjel
  • ceapă verde după gust
  • zeamă de lămâie
  • câteva picături de ulei de măsline.

Le amesteci, iar la nevoie, poți condimenta cu un strop de sare. Pe durata curei cu ridichi e indicat să consumi 2,5 litri de apă zilnic.

Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
#dieta, #dieta rapida, #slabit rapid, #ridichi, #dieta ridichi , #dieta