Acest ceai face grăsimea să dispară ca prin minune. Slăbești 7 kilograme într-o săptămână

Joi, 21 Martie 2024, ora 20:00
7583 citiri
Acest ceai face grăsimea să dispară ca prin minune. Slăbești 7 kilograme într-o săptămână
ceai ghimbir FOTO: pixabay.com

Vara este tot mai aproape, iar gândul la zilele de plajă nu îți dă pace? Colăceii formați pe abdomen și grăsimea depusă pe coapse îți dau fiori? Ei bine, trebuie să știi că ai la îndemână o soluție despre care sigur nu știai. Este vorba despre un ceai minune care topește rapid stratul de grăsime de pe abdomen.

Poți spune adio orelor grele petrecute la sala de fitness. Cu o singură cană de ceai pe zi obții rezultate mult mai bune decât dacă te-ai chinui să alergi pe bandă sau să tragi de aparate. Care este aliatul tău de nădejde în acest caz? Ghimbirul. Acea rădăcină foarte parfumată pe care o folosești drept condiment în preparatele culinare.

Ghimbirul are atât beneficii, cât și contraindicații. De aceea, înainte de a te apuca de cura cu ceai de ghimbir trebuie să cunoști aceste detalii.

O cantitate mai mică de 10g de ghimbir proaspăt produce un efect laxativ. În schimb, o cantitate mai mare de 10g de ghimbir, poate duce la constipație. Mai mult, ghimbirul nu trebuie utilizat de către cei care suferă de boli de ficat și ulcer peptic. De asemenea, pacienții care au boli de inimă sau femeile însărcinate nu trebuie să folosească ghimbirul în alimentație.

Ghimbirul îl poți consuma în multe feluri. Spre exemplu, sub formă de salată, excelentă pentru slăbit. Se prepară în combinație cu rădăcină de țelină, coajă de portocală, morcovi, sfeclă roșie și puțină lămâie. În plus, salata de ghimbir îți oferă energia de care ai nevoie într-o zi de muncă.

Ghimbirul este benefic pentru sistemul digestiv, purifică organismul, tractul gastro-intestinal, intestinul subțire și gros, ficatul, elimină viermii intestinali și ajută în eliminarea excesului de grăsime din anumite zone ale corpului, dar mai ales de pe abdomen și coapse. Ghimbirul ajută la arderea grăsimilor și ameliorează balonarea abdominală.

Cel mai simplu este să folosești ghimbirul în ceai. Dacă bei în fiecare zi câte o cană cu ceai de ghimbir vei avea surpriza ca în 7 zile să dai jos 7 kilograme.

Rețete pentru prepararea ceaiului de ghimbir:

Adaugă o felie de rădăcină de ghimbir la o cană de apă clocotită și las-o să infuzeze timp de jumătate de oră. Bea cu înghițituri mici, de câteva ori pe zi, înainte cu 20 de minute de fiecare masă.

Adaugă într-o cană de apă clocotită jumătate de rădăcină mărunțită de ghimbir, 60g frunze de mentă și un praf de nucșoară și lasă să stea timp de jumătate de oră. Strecoară și adaugă 250 ml suc de lămâie și 80 ml suc de portocale, amestecă bine și bea rece.

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
#dieta, #dieta de slabit, #slabit, #ghimbir, #ceai ghimbir, #slabit rapid, #slabit usor , #dieta