Băuturi fine de Revelion. Inspirații de la FineStore.ro

Advertorial
Luni, 27 Decembrie 2021, ora 16:37
4843 citiri
Băuturi fine de Revelion. Inspirații de la FineStore.ro

Băuturile tradiționale care au însoțit preparatele de Crăciun sunt eclipsate de Revelion de licorile rafinate, care vor da savoare preparatelor sofisticate care se regăsesc pe toate mesele festive la petrecerea dintre ani. Pe lângă nelipsita șampanie, de Revelion vor fi turnate în pahare băuturi fine, care vor răsfăța simțurile celor le vor savura, cu moderație, bineînțeles, pe 31 decembrie, la ora 0:00.

Din oferta FineStore.ro fac parte peste 3.000 de produse 100% originale. Printre miile de produse care se regăsesc în stocul celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice, cu prețuri mici de sărbători, se numără băuturi rafinate de la brand-uri renumite, precum Gosset, Masi, June, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul, Frapin sau Dictador, unul dintre cele apreciate şi premiate romuri din lume, care oferă o experienţă a degustării pur columbiene, de-a dreptul memorabilă.

Practic, pe FineStore.ro găsești tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice și nu numai: de la șampanie și vin spumant, vin, whisky, vodkă, coniac, lichior, tequila, gin, rom și până la licori tradiţionale, accesorii pentru băuturi, dar și sortimente de ceaiuri aromate și cafea intensă.

Produse variate, preturi bune și livrare rapidă

Pentru a le facilita clienților alegerile licorilor potrivite de Revelion și nu numai, specialiștii FineStore.ro au adăugat pe site descrieri amănunțite referitoare la istoria sortimentului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii pentru fiecare produs în parte. Oferta de produse este completată constant de experții celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice, ca urmare a studiului continuu de piață, dar și a sugestiilor clienților, fie ei persoane fizice sau reprezentanți din domeniul HoReCa. Așa că, indiferent de preferințe, clienții pot regăși pe site licorile preferate, fie de la producători din România, fie din Olanda, Germania, Franța, Austria sau Italia, de exemplu.

Iar, pentru ca experiența cumpărăturilor online să fie cât mai plăcută, pe lângă oferta diversificată de produse cu prețuri bune, FineStore.ro asigură livrare rapidă, în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. În plus, pentru comenzile cu o valoare mai mare de 199 de lei, transportul este gratuit. În cazul în care clienții solicită livrarea la adrese multiple, experții celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice pun la dispoziția clienților și acest serviciu.

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureșți. Vești bune! Anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine și în alte locații din Bucureșți în care să-și întâmpine clienții! La mulți ani!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#dictador, #sampanie, #Revelion, #bauturi fine , #stiri life style