Un roman din Irlanda cere un loc de munca pe strazi, ca "om-sandvis"

Sambata, 03 Martie 2012, ora 21:255484 citiri
Un roman din Irlanda cere un loc de munca pe strazi, ca "om-sandvis"
Foto: Metro

Paul Grierosu este un roman care locuieste in Irlanda si a gasit o metoda inedita de a cere un loc de munca.

Tata a doi copii, Paul se plimba pe strazile din Dublin cu o pancarta pe care scrie: "Va rog dati-mi un loc de munca, cereti-mi CV-ul".

The Herald scrie ca romanul s-a postat in fata RDS (Royal Dublin Society) si a incercat sa-si gaseasca un loc de munca din postura de om-sandvis.

"Am lucrat in multe locuri - in constructii, bucatarii, depozite", afirma barbatul in varsta de 27 de ani, care locuieste in Lucan.

"Primesc ajutor social dar urasc acest lucru", a adaugat el. "M-am plimbat in fiecare zi, lasandu-mi CV-uri la companii din tot orasul.

Dar tot ce am primit sunt scrisori care afirma: va multumim pentru candidatura, nu avem nevoie de nimeni pentru moment, dar vom pastra CV-ul dumneavoastra in baza noastra de date. Nu vreau sa stau pe ajutor social la nesfarsit", a explicat el.

Sotia sa, Adriana, este si ea somera. Cei doi au doua fete, Jeanine, in varsta de opt ani, si Erika, in varsta de patru ani.

"Sper sa-mi gasescu un loc de munca asa. Au fost cativa oameni care mi-au cerut CV-ul", afirma Paul Grierosu, care adauga ca nu va renunta pana cand nu va obtine un job.