Salutul romanesc, cu mana intinsa: Dati-mi si mie! (Video)

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 11:15 9859 citiri
foto: dailymotion.com

Realizatorii unei emisiuni de divertisment din Franta au reinventat salutul romanesc, care se executa, in interpretarea lor, cu mana intinsa si capul plecat, rostind cuvintele "S'il vous plait messieurs!", un fel de "Dati-mi si mie!", in traducere libera, folosit de cersetorii romani din Franta.

Umoristul Jonathan Lambert si-a pastrat pentru finalul emisiunii de sambata un sketch ce cu siguranta va ramane mult timp in memoria francezilor, dar si a romanilor, jigniti inca o data cu nonsalanta pe un post public francez de televiziune.

Poanta umoristului Jonathan Lambert a fost difuzata in direct sambata, 17 aprilie, pe postul public de televiziune France 2, in cadrul popularei emisiuni de divertisment "On n'est pas couche" (Nu ne-am culcat).

Afis discriminator la adresa romanilor intr-un tren din Franta

Inainte de iesirea din platou, Lambert i-a spus gazdei emisiunii, Laurent Ruquier, ca va executa salutul suprem, in semn de multumire pentru prezenta sa constanta in emisiunile de sambata seara.

Ruquier se astepta sa vada un salut roman, ceea ce ar fi reprezentat o gafa si mai mare, probabil, avand in vedere ca acesta a fost imprumutat de armata fascista, iar in prezent este incriminat de lege in Germania, Austria si, mai nuantat, in Italia.

Romania si Franta vor lucra impreuna in problema rromilor

In schimb, comediantul francez a executat "salutul romanesc", in interpretare proprie, pe care l-a executat intinzand mana ca un cersetor, cerand de pomana, iar gestul sau a fost imitat de publicul aflat in platou.

Laurent Ruquier a glumit, spunand ca se vor trezi cu Ambasada Romaniei pe cap, iar pana acum se pare ca avut dreptate sa glumeasca: misiunea diplomatica de la Paris nu stie nimic, dar promite ca va analiza situatia.

Infractorii romani folosesc un nou tip de escrocherie in Franta

Jonathan Lambert pour Baffie [Fun] Onpc 170410 Ruquier

Incarcat de peanutsie. - See more comedy videos.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News