Pilotul TAROM prins beat la mansa avionului, la prima infatisare

Luni, 02 August 2021, ora 12:302511 citiri
Pilotul TAROM prins beat la mansa avionului, la prima infatisare

Radu Cristea, pilotul de la TAROM acuzat ca s-ar fi urcat beat la mansa avionului pe care urma sa-l piloteze, are marti prima infatisare in fata unui tribunal din Marea Britanie.

El este acuzat ca ar fi putut pune in pericol viata celor 33 de pasageri aflati la bord si risca doi ani de inchisoare sI o amenda de 5.000 de lire sterline.

Infatisarea va avea loc in fata Curtii de Magistrati din Uxbridge, o suburbie a Londrei, si este programata sa dureze doar 5 minute.

Judecatorii britanici vor stabili astazi data procesului propriu-zis si daca dosarul va fi transferat unei instante superioare. In cazul in care pilotul roman nu se prezinta la tribunal, risca sa fie arestat imediat ce intra pe teritoriul britanic.

Pe data de 6 februarie, Radu Cristea urma sa efectueze o cursa Londra-Bucuresti, cand a fost prins pe aeroportul Heathrow din Londra cu o alcolemie de 4 ori mai mare decat limita admisa in Marea Britanie. Citeste mai multe despre Pilotul TAROM prins beat la mansa avionului, la prima infatisare pe Digi24.