Partidul lui Berlusconi se aliaza cu Partidul Romanilor din Italia: Dan Diaconescu, prezent la semnarea acordului

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 21:243770 citiri
Partidul lui Berlusconi se aliaza cu Partidul Romanilor din Italia: Dan Diaconescu, prezent la semnarea acordului

Partidul fostului prim-ministru italian Silvio Berlusconi, Forza Italia, a semnat un acord cu Partidul Romanilor din aceasta tara pentru alegerile europarlamentare, in cadrul unei reuniuni la care a luat parte si liderul PP-DD, Dan Diaconescu.

La semnarea acordului au mai luat parte si liderul deputatilor Forza Italia, Renato Brunetta, coordonatorul campaniei electorale a partidului, Ignazio Abrigani, precum si Giancarlo Germani, presedintelen Partidului Romanilor din Italia, scrie Il Tempo.

Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?

"Partidul nostru va sprijini Forza Italia la urmatoarele alegeri europarlamentare si administrative. O parte dintre candidati vor fi alesi chiar din randul comunitatii romanesti", a dat asigurari Germani.

Presa italiana a scris ca Silvio Berlusconi ar fi vrut sa scape de o interdictie de a mai ocupa functii publice in Italia, ca urmare a condamnarii in dosarul Mediaset, candidand la alegerile europarlamentare de pe liste din Romania sau Bulgaria.

Fostul premier italian a infirmat aceste informatii, spunand ca el vrea sa candideze doar din partea tarii sale, cu toate ca i-ar fi usor sa accepte propunerile venite din tari precum Romania, Bulgaria sau Malta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News