O romanca a fost condamnata la inchisoare si va fi deportata pentru ca a facut "sex ilegal" pe un iaht

Miercuri, 02 August 2017, ora 12:04 9055 citiri
Foto: Arhiva/Ziare.com

O romanca urmeaza sa ajunga in spatele gratiilor si sa fie deportata, dupa ce a intretinut relatii sexuale ilegale pe un iaht si a luat un tratament medicamentos pentru intreruperea unei sarcini nedorite in Dubai.

Potrivit primelor informatii, romanca a intalnit anul trecut un barbat neidentificat, care ar putea sa fie cetatean roman, pe un iaht luxos din Dubai Marina, iar cei doi au plecat intr-o scurta croaziera si au intretinut relatii sexuale consensuale, dar ilegale intre doua persoane necasatorite in Dubai, relateaza Muslim Jahan.

La scurt timp dupa, femeia a realizat ca a ramas insarcinata, iar barbatul a fugit din Dubai.

Ulterior, romanca a achizitionat un tratament medicamentos pentru intreruperarea sarcinii nedorite, care i-a provocat o hemoragie si a fost nevoita sa ajunga intr-un spital din Dubai.

Medicii au realizat sursa hemoragiei si au chemat autoritatile, intrucat aceasta nu a putut sa dovedeasca o sarcina legitima, iar avorturile sunt interzise in Emiratele Arabe Unite.

In timpul interogarii, romanca a recunoscut ca a ramas insarcinata in urma intretinerii de relatii sexuale pe un iaht din Dubai Marina.

Procurorii au pus-o sub inculpare pentru intretinere de relatii sexuale ilegale si pentru ca a recurs la un tratament medicamentos pentru intreruperea unei sarcini, dar aceasta si-a retras marturisirea in fata judecatorilor si a argumentat ca a intretinut relatii sexuale in afara granitelor Emiratelor Arabe Unite.

Insa, magistratii au decis condamnarea romancei la trei luni de inchisoare pentru intretinerea de relatii sexuale in afara casatoriei si la o luna suplimentara pentru avort. De asemenea, aceasta urmeaza sa fie deportata in Romania.

Curtea de Apel a redus condamnarea la o luna de inchisoare si la o amenda de 460 de euro pentru avort, desi femeia a sustinut apoi ca a facut sex in Romania.

In final, magistratii Curtii de Casatie au mentinut sentinta de o luna de inchisoare si amenda, precum si ordinul de deportare in Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News