Caz șocant în Grecia: O fetiță româncă de 8 ani a murit după o agonie de o oră, prinsă într-o ușă metalică VIDEO

Sambata, 04 Decembrie 2021, ora 11:42 11798 citiri
Tragedia a fost surprinsă de camere FOTO captură Youtube

Olga, o fetiță româncă de 8 ani, a murit, la sfârșitul lunii noiembrie, după ce a fost prinsă într-o ușă metalică a unei fabrici, în orașul grecesc Keratsini.

Fetița a agonizat mai bine de o oră prinsă în ușa metalică a unei fabrici, în timp ce muncitorii au ignorat-o și nu i-au oferit ajutor.

Micuța, identificată ca Olga, a murit după sufocare și hemoragie internă după ce ușa grea i-a zdrobit coloana, potrivit medicului legist, care a mai indicat că a fost „o moarte lentă și dureroasă”, potrivit presei din Grecia.

Familia, de origine română, nu exclude un act rasist.

Poliția l-a arestat pe muncitorul care a operat ușa metalică care a prins-o pe micuța Olga, precum și pe mama și bunica fetiței pentru „neglijarea unui minor”, ​​întrucât fabrica în care aceasta a murit se află la doi kilometri de casa lor.

Femeile au fost ulterior eliberate.

Directorul fabricii și un șofer de camion care au deschis și închis ușa care a prins și a lovit fata pentru a doua oară au fost anchetați pentru tragedia că a revoltat întreaga Grecie, scrie stiridiaspora.ro.

Tragedia a fost surprinsă de camere și a fost difuzată de un post tv.

În imagini se vede cum unul dintre muncitori a lovit-o pe fată cu piciorul pentru a-și da seama dacă mai trăiește.

Mai mulți muncitori au trecut pe lângă fata rănită, ignorând-o și fără a-i oferi vreun ajutor. La un moment dat, un angajat trece pe lângă fata prinsă de ușă, se uită la ea, dar nu vine să o ajute.

Ulterior, ușa se deschide și fata cade la pământ. Doi muncitori se apropie de ea, aprind o lanternă, apoi pleacă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News