Doua romance au murit injunghiate, in Europa - una in Italia, cealalta in Marea Britanie

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 18:00
2799 citiri
Doua romance au murit injunghiate, in Europa - una in Italia, cealalta in Marea Britanie

Doua romance au murit injunghiate, in Italia si Marea Britanie. In primul caz este vorba despre o crima din gelozie, in timp ce in al doilea politistii britanici fac cercetari.

Politistii italieni a arestat un roman in varsta de 34 de ani, in nordul Romei, fiind banuit ca si-a injughiat sotia pentru infidelitate, informeaza agentia AKI.

Fortele de ordine au gasit corpul neinsufletit al femeii pe un camp din afara orasului Cerveteri, luni seara, in apropiere de rulota in care cuplul traia impreuna cu fiul lor de cinci ani. Se pare ca acesta ar fi fost martor la crima.

Potrivit anchetatorilor, cei doi romani s-au luat la cearta, inainte ca barbatul sa o injughie.

Italia: Doua romance au pacalit un barbat cu probleme psihice sa le dea jumatate de milion de euro

Un roman care a injunghiat 3 persoane, capturat de politia ceha

Romanca injughiata misterios in Marea Britanie

In Marea Britanie, politia a lansat o investigatie dupa ce o romanca in varsta 24 de ani a murit, fiind injughiata in strada. Ea s-a prabusit intr-un magazin de fast-food, din Ilford, Essex, dupa atac, si a murit ulterior la spital, marti dimineata.

Incidentul a avut loc pe o strada comerciala aglomerata, la putin timp dupa miezul noptii de luni spre marti. Femeii i s-a acordat primul ajutor de catre paramedici si dusa la spitalul Royal London pentru ingrijiri medicale, insa doctorii nu au mai putut sa o salveze, potrivit Daily Mail.

Un barbat in varsta de 48 de ani a fost arestat, tot marti, in legatura cu uciderea romancei, fiind retinut la o sectie de politie din East London.

Strazile din jurul locului in care s-a petrecut atacul au fost inchise traficului, in timp ce ancheta continua. Identitatea romancei nu a fost facuta publica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O româncă a murit după ce a făcut un RMN. Patru medici sunt cercetați de procurori
O româncă a murit după ce a făcut un RMN. Patru medici sunt cercetați de procurori
O româncă în vârstă de 54 de ani a murit după ce a făcut un RMN la o clinică privată din Italia. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a determina cauzele decesului. O femeie de...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#romanca injunghiata Italia, #romanca injunghiata Marea Britanie, #romanca moarta Italia, #romanca moarta Marea Britanie , #romani strainatate