Daily Express: Sa iesim din UE! Rromii isi construiesc palate in Romania din banii nostri

Joi, 31 Martie 2016, ora 09:3510836 citiri
Daily Express: Sa iesim din UE! Rromii isi construiesc palate in Romania din banii nostri
Foto: Arhiva Ziare.com

Palatele rromilor din orasul Tandarei, Ialomita, au atras atentia jurnalistilor britanici, care spun ca oamenii si-au facut vile din banii contribuabililor Regatului Unit.

Daily Express sustine ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este singura modalitate ca ajutoarele de stat, pe care le primesc rromii din UK, sa nu mai fie cheltuite pe "palate tiganesti" din Romania.

Criticii acuza ca "frontierele deschise" ale Europei sunt de vina pentru faptul ca migrantii continua sa soseasca in Marea Britanie si sa sufoce economia acestei tari.

Rrom din Marea Britanie, casa in Romania cu banii din ajutoare: Multumesc, Anglia!

Ziaristii britanici vorbesc de peste 300 de vile extravagante "intr-un singur orasel din Romania", pe care rromii le-ar fi construit cu bani din ajutoarele primite in Marea Britanie.

In urma cu cinci ani, in Tandarei erau mai putin de 100 de astfel de vile, insa numarul lor s-a triplat, se arata in articol. Unele valoreaza in jur de 500.000 de lire sterline, iar multe au in fata parcate masini inmatriculate in Marea Britanie.

Mii de migranti, continua jurnalistii, vad sistemul de ajutoare al Regatului Unit drept o cale de a pune mana pe bani fara sa faca nimic.

Rrom din Romania, in fata jurnalistilor straini: Marea Britanie imi da tot gratis, fac 40.000 de lire intr-un an

"Prin iesirea din UE, ne putem asigura ca doar cei care au contribuit la sistem pot primi bani", a declarat liderul Ukip, Nigel Farage.

Cele mai recente statistici arata ca in Regatul Unit exista circa 3.500 de imigranti solicitanti de ajutoare, insa oficialii britanici sustin ca numarul nu este mare, spre nemultumirea criticilor.

Presa britanica, oripilata de planurile unui rrom din Romania: "Daca nu am mancare, fur!"

Forta de munca si materialele ieftine din Romania le permit rromilor sa isi construiasca vile la care "milioane de familii muncitoare britanice doar viseaza", arata ziaristii Daily Express.

"Statul social a fost creat dupa Al Doilea Razboi Mondial pentru a ne asigura ca oamenii nu ajung sa traiasca in saracie, nu pentru a finanta regii tiganilor din Romania sa isi construiasca palate de lux din banii britanicilor care muncesc pe un salariu minim", a subliniat parlamentarul Ukip Mike Hookem.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
niculaeda
rank 5
patrula
rank 5
iesiti invartindu-va, nu va tine nimeni legati... IESITI dar de int