Cum sa trimiti colete din Anglia in Romania cu 2uk.ro

Advertorial
Luni, 03 Decembrie 2018, ora 13:35
29900 citiri
Cum sa trimiti colete din Anglia in Romania cu 2uk.ro

Greutatile de zi cu zi determina tot mai multi tineri sa plece la munca in strainatate. O mare parte din ei aleg sa mearga in Anglia in cautarea unui trai mai bun. Daca il gasesc sau nu, ramane de vazut, dar acest lucru are totusi un impact pozitiv asupra economiei Romaniei.

Are de castigat in primul rand domeniul transporturilor. Exista nenumarate firme care efectueaza curse regulate Romania Anglia de transport persoane, colete sau autoturisme.

In acest articol vom discuta despre aceste firme, mai exact cele care se ocupa de transportul coletelor, pentru a afla toate detaliile cu privire la trimiterea unui colet.

1. Siguranta transportului

Bineinteles, exista foarte mutle riscuri atunci cand transporti un colet pe o distanta de 2500 de kilometri, din Romania pana in Anglia. Foarte multe persoane au dubii daca sa foloseasca sau nu acest tip de servicii.

Norocul este ca exista firme de transport colete cu experienta care pot asigura faptul ca pachetul tau va ajunge in siguranta la destinatie.

Una dintre aceste firme este 2uk.ro care efectueaza in mod regulat curse de transport colete Anglia. Aceasta companie pune pe primul loc siguranta coletelor si livrarea lor la destinatie in cele mai bune conditii.

2. Beneficiile firmei de transport

Fiecare firma de transport colete in Anglia doreste sa se afirme si sa iasa in evidenta prin beneficiile pe care le ofera.

Trebuie sa te asiguri ca aceste beneficii nu altereaza pretul transportului si sa traiesti cu impresia ca beneficiezi de servicii premium dar defapt sa platesti mai mult decat valoarea serviciilor.

Unul dintre cele mai avantajoase beneficii pe care cei de la 2uk.ro le ofera, este preluarea si livrarea coletelor door-to-door. Asta inseamna ca tu nu trebuie sa te deplasezi pentru a trimite sau primi un colet.

Reprezentantii firmei vor veni la adresa ta si vor ridica sau iti vor preda coletul, dupa ce esti anuntat in prealabil prin telefon.

Aceasta practica este foarte avantajoasa pentru clienti, deoarece multi romani din Anglia stau la distanta de marile orase si nu au posibilitatea de transport la orice ora.

Daca serviciul de transport colete poate sa parcurga aceasta distanta fara costuri in plus, atunci merita sa il incerci.

3. Usurinta prin care poti rezerva transportul unui colet

Traim intr-o era a vitezei, in care fiecare secunda conteaza. De aceea modul prin care se face rezervarea pentru transportul coletului trebuie sa fie unul cat mai simplu si rapid.

Un exemplu este platforma online al companiei 2uk.ro, care are un formular de comanda foarte simplu de utilizat.

Dupa completarea formularului vei fi sunat pentru a ti se confirma comanda, apoi nu mai trebuie sa faci nimic decat sa astepti personalul firmei la usa ta pentru preluarea coletului.

Acestia sunt principalii factori pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand vrei sa trimiti un colet din Anglia in Romania, sau invers.

Pe langa acestia, mai trebuie sa iei in considerare pretul sau viteza de livrare a coletului, dar acestia din urma pot varia in functie de volum/greutate sau conditiile meteo in perioada in care se efectueaza transportul.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#transport colete Anglia , #romani Marea Britanie