Campeanu apara romanii din strainate: Au devenit o supapa pentru nemultumirile din unele tari

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 23:27
2392 citiri
Campeanu apara romanii din strainate: Au devenit o supapa pentru nemultumirile din unele tari
Foto: mondonews.ro

Romanii au devenit un tap ispasitor pentru nerealizarile din tarile afectate de criza sau de greutati economice, iar guvernele din strainatate pun infractiunile pe seama lor, a declarat Mariana Campeanu, ministrul Muncii.

"Multe dintre infractionalitatile care au loc pe diverse teritorii sunt puse pe seama romanilor, pentru ca romanii au devenit o supapa prin care politicieni din alte tari isi pot indrepta nemultumirea populatiei ca sa o abata, eventual, de la nerealizarile pe care fiecare guvern le poate avea in tara lui", a sustinut Campeanu, care a fost prezenta la Forumul Romanilor de Pretutindeni, arata realitatea.net, citand Mediafax.

Oamenii de afaceri din Marea Britanie iau apararea romanilor: Lasati-i sa vina sa se angajeze aici

Mariana Campeanu i-a aparat pe romanii plecati la munca in strainatate, spunand ca acestia reprezinta o forta de munca calificata iar tarile in care sunt acestia au numai de beneficiat din aportul de munca si pregatire al acestora.

"Forta de munca calificata, tanara, in putere a plecat din Romania si contribuie la PIB-ul altor tari. Sigur, nu au plecat ca au vrut neaparat. Acestea au fost conditiile, criza economica, nivelul economiei romanesti, care au determinat pe foarte multi sa isi caute locuri de munca platite conform pregatirii si specializarii", a spus Mariana Campeanu.

Daily Mail ii da dreptate lui Campeanu: Situatia din Marea Britanie e o rusine pentru noi, nu pentru romani!

Ministrul Muncii a spus ca va incheia acorduri de colaborare cu mai multe tari europene pentru a combate munca ilegala a cetatenilor romani, tocmai pentru a-i ajuta pe acestia sa aiba parte de conditii omenesti.

Campeanu, tinerilor PNL: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic

"Am vazut, deja, ce se intampla in anumite tari, cum pot fi exploatati lucratorii romani, cum pot fi ei abuzati, cum pot fi tratati uneori intr-un mod subuman", a mai declarat Campeanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Mariana Campeanu romani strainatate tap ispasitor, #Campeanu romani supapa presiuni sociale, #Campeanu romani infractiuni strainatate , #romani munca
Comentarii