Susținătorii soțului Dianei Șoșoacă, amendați cu 2.500 de lei pentru lipsa măștilor la protestul din fața Parchetului

Luni, 13 Decembrie 2021, ora 18:50 3076 citiri
Protest în fața Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 FOTO Ionuț Mureșan

Cinci persoane care s-au dus luni, 13 decembrie, la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 pentru a-l susține pe Silvestru Șoșoacă au fost amendați de jandarmi cu 2.500 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Soțul senatoarei independente Diana Șoșoacă a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de de ultraj după ce a lovit un polițist pe care tot el în chemase să intervină.

"În data de 13 decembrie, mai multe persoane s-au adunat în faţa sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a-şi exprima susţinerea faţă de un bărbat care lua parte la procedurile judiciare. Jandarmii (...) au constatat încălcări ale Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, motiv pentru care au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei", informează Jandarmeria Capitalei.

Potrivit sursei citate, în timpul ieşirii acestuia din sediul instituţiei, o persoană a fost lovită de camera de filmat a unei echipe de televiziune. Verificările au fost preluate de Poliţia Capitalei.

Diana Şoşoacă a fost şi ea, luni, în faţa Parchetului, împreună cu mai mulţi susţinători, aceştia din urmă având altercaţii cu jurnaliştii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com