Diana Șoșoacă, derapaj la adresa unei colege în Senat: „Vai, ce penibilă eşti. Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi”VIDEO

Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 17:09 7407 citiri
FOTO Facebook/ Respect Diana Iovanovici Șoșoacă

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a avut miercuri, 22 decembrie, în plenul Senatului, un nou derapaj de limbaj.

Ea a jignit-o pe liberala Nicoleta Pauliuc şi i-a amenințat pe parlamentari. Aceasta s-a referit la protestul de marţi, arătând că parlamentarii s-au ascuns în Parlament ”ca nişte şobolani”. ”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă.

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Ulterior, senatoarea a cerut cuvântul de la tribună, lansându-se din nou în atacuri la toţi parlamentarii, de la PSD, PNL şi USR (la minutul 38:51 al înregistrării).

”Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a spus Şoşoacă, referitor la protestul de marţi de la Parlament.

”O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a spus senatoarea.

Şoşoacă a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revoluţiei române, dar doar parlamentarii AUR s-au ridicat din bănci.

”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român. Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a spus ea pe înregistrarea live.

Și înainte de a ajunge în plen, Șoșoacă a făcut scandal la intrarea în Parlament.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com