Diana Șoșoacă are o părere despre scandalul politic al momentului: "Vine de la Ciucă, pe care mulți îl vor premier"

Vineri, 13 August 2021, ora 13:05
5201 citiri
Diana Șoșoacă are o părere despre scandalul politic al momentului: "Vine de la Ciucă, pe care mulți îl vor premier"
Diana Șoșoacă l-a atacat de mai multe ori pe Florin Cîțu de-a lungul vremii FOTO Captură Video / Camera Deputatilor

Senatorul Diana Șoșoacă susține că scandalul pornit de la arestarea premierului Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani în SUA, ar fi fost stârnit la comanda ministrului Apărării Nicolae Ciucă, „pe care mulți îl vor premier”.

„Daca era așa o bagatelă, de ce nu a trecut-o în niciuna dintre declarațiile sale. Din câte am discutat cu niște colegi, nu există, în privința acestei infracțiuni, instituția asta a iertării pe care o avem noi. Nu există reabilitare pentru această infracțiune.

Ceea ce înseamnă că această faptă încă există în cazier. De ce nu a declarat? Îmi dau seama de unde are acele halucinații, de când ne spunea ce bine o duc românii. Nu cred că e vorba doar de alcool și cred că ce scrie presa e adevărat.

Ieri l-am auzit că românii o duc așa de bine și că avem salarii de 3.000 de euro și au început să se înmulțească. Nu cred ca i-a facut-o Orban, cred că tot acest scandal vine de la domnul Ciucă. În luptele de acaparare a Pieței Victoria există niște așa-ziși domni revolutionari care îl vor pe Ciucă premier.

Sunt vreo 3 grupări, dintre care una, care e cea mai incisivă, îl vrea pe Ciucă premier. Există un personaj, venit din străinătate, care i-a cerut lui Iohannis să-l pună pe Ciucă premier. O să vedeți peste o săptămănă despre ce este vorba”, a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Florin Cîțu, prins băut la volan

Un document din martie 2000, apărut în presă miercuri, 11 august, arată că premierul Florin Cîțu a făcut două zile de închisoare în SUA pentru că a condus băut, în anul 2000, și că a primit o amendă de 1.000 de dolari. Premierul a recunoscut fapta.

”Acum 20 de ani a fost vorba de un DIY, conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, una foarte mare. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. E interesant că apare această informaţie acum când este competiţia internă în PNL”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat, miercuri, 11 august, dacă a fost încarcerat două zile în SUA şi dacă a plătit o amendă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Cristian Popescu Piedone, ironizat de un lider politic: ”Un fel de Șoșoacă cu barbă”
Cristian Popescu Piedone, ironizat de un lider politic: ”Un fel de Șoșoacă cu barbă”
Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că, după ce au anunțat listele comune, PSD și PNL au căzut cu zece procente în sondajele interne ale Alianței Dreapta Unită. Într-un interviu la RFI,...
#Diana Sosoaca, #Florin Citu, #nicolae ciuca , #Stiri Diana Sosoaca