Diana Șoșoacă, reacție delirantă în Parlament: Data viitoare când aduc sacul vă bag în el și trag fermoarul. Dacă Cîțu e Superman, eu sunt Xena, prințesa războinică

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 14:19 5739 citiri
Diana Șoșoacă a explicat de ce nu a mai adus sacul FOTO Captură Video / Youtube

Senatorul independent Diana Șoșoacă a avut o reacție deliranță marți, 5 octombrie, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Acesta a declarat că data viitoare când va mai aduce sacul „vă bag în el și trag fermoarul”.

„Am venit să vă expun câteva din doleanțelor celor peste 60.000 de oameni care sâmbătă au ieșit numai în București. Ați chemat chestorii să vă apere de o femeie. Nu erați Superman? Păi dacă dvs sunteți Supermen, eu sunt Xena, prințesa războinică. Doar că eu am mai multe șanse să fiu Xena.

Lipsește cineva de aici. Este autorul moral al tuturor crimelor. Există un personaj care comandă România și o conduce. Raed Arafat. Din 2009 e în toate guvernările și trebuie să dispară. Voi sunteți cei care au omorât oamenii. Când o să aduc sacul data viitoare sper că nu va fi cazul. Vă bag în el și trag fermoarul”, a afirmat Diana Șoșoacă.

La ultima moțiune de cenzură din luna iulie, senatoarea Diana Sosoaca a provocat un nou scandal. Aceasta a adus mai multi saci negri in care sustine ca s-au aflat mortii de covid si i-a transmis lui Ludovic Orban ca daca-i acorda "2-3 minute il ajut sa scape de domnul Citu".

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului dezbate și votează marți, 5 octombrie, moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului Cîțu. Matematic, moțiunea are cele mai mari șanse să treacă, după ce atât USR PLUS cât și AUR au anunțat că vor vota „pentru”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News