Diana Șoșoacă, odă pentru Corneliu Vadim Tudor în Parlament și urlete în urma colegilor care au părăsit sala: „Ăștia sunteți, trădătorii României” VIDEO

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 19:17
8799 citiri
Diana Șoșoacă, odă pentru Corneliu Vadim Tudor în Parlament și urlete în urma colegilor care au părăsit sala: „Ăștia sunteți, trădătorii României” VIDEO
Senatoarea Diana Șoșoacă a venit în plen cu o pereche de opinici FOTO Captură Video

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a lansat o odă către fostul președinte al PRM Corneliu Vadim Tudor la tribuna Parlamentului în ședința solemnă cu ocazia Zilei Națională și i-a certat colegii că nu au spus niciodată „Tatăl Nostru” în plen.

Diana Șoșoacă și-a început discursul numindu-i trădători pe cei care au părăsit sala în momentul discursului ei dar și pe cei care au vorbit despre războiul din Ucraina.

„Îi mulțumesc preafericitului părinte Daniel că e aici. Și vă mulțumesc și vouă celor care faceți un act de înaltă trădare părăsind sala. Ăștia sunteți, trădătorii României. La 104 ani de la momentul în care s-a făcut Marea Unire, România nu mai este mare, România are teritorii în afara granițelor sale. Să vii să vorbești despre Ucraina și războiul de acolo în condițiile în care avem români în Maramureșul istoric și Bucovina de Nord este inacceptabil. E un act de înaltă trădare față de România Mare”, a afirmat Șoșoacă.

Mai departe, aceasta a adus o odă pentru fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor, care s-a născut pe 28 noiembrie 1949 și a murit apoi în 2015. Totodată, Șoșoacă a venit la tribună cu o pereche de opinci despre care a spus că pot să stea peste orice parlament care nu respectă România.

„Azi se împlinesc 73 de ani de când marele nostru tribun Corneliu Vadim Tudor s-a născut. Chiar dacă a trecut în eternitate, cuvintele sale rămân eterne. M-am obișnuit să văd lipsă de respect, dar cineva trebuie să facă un act de reparație morală. Avem într-adevăr în afara României prim-miniștri care atentează la integritatea teritorială a României.

Aș vrea să dau și eu un răspuns. Opincile române pot sta oricând pe orice parlament din orice țară care nu respectă România. Nu doresc altceva decât România Mare, România Mare care se face cu iubire și respect față de patria mamă, indiferent de ce etnie ești. Toți suntem români”, a mai afirmat senatoarea.

La final, Șoșoacă și-a certat colegii parlamentari pe motiv că nu au spus niciodată rugăciunea „Tatăl Nostru” în plenul parlamentului.

„La 104 ani de la Marea Unite avem o putere politică care a renunțat la suveranitatea României și suntem obligați să întoarcem armele politice pentru a ne recupera suveranitatea. Nu este posibil ca la această sărbătoare națională să vorbești de alte state. Avem cruci și în Camera Deputaților și Senatului dar le sfidează majoritatea politicienilor. N-am auzit un Tatăl Nostru în Parlamentul României. În urmă cu câteva luni am fost singurul parlamentar care a recitat Crezul. Cred în Dumnezeu și Îl rog să mântuiască poporul român”, a conchis Șoșoacă.

Înainte să ajungă la tribună, Diana Șoșoacă a provocat un scandal monstru după ce în timpul discursului unui deputat UDMR, aceasta a început să țipe până ce a acoperit sunetul de la microfon.

Senatoarea s-a arătat nemulțumită de discursul deputatului maghiar și a început să strige până ce vocea sa a acoperit la propriu microfonul deputatului, care s-a oprit din vorbit.

„Ieși afară. Să-ți fie rușine! Trădătorule”, a afirmat Șoșoacă.

Vizibil iritat, președintele Camerei Deputaților a rugat-o pe Șoșoacă să se oprească dar aceast din urmă a continuat scandalul. „Doamna senator o să mă văd nevoit să închei ședința pentru o singură persoană”, a afirmat apoi Ciolacu.

Momentul Scandalului - 47:50

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Diana Sosoaca, #sedinta Parlament, #ziua nationala , #Stiri Diana Sosoaca