Diana Șosoacă:"Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine". Cum a fost cucerită senatoarea de actualul soț

Luni, 25 Iulie 2022, ora 02:04 14732 citiri
Diana Șosoacă. Foto: Captură Video / Camera Deputatilor

Diana Șoșoacă a povestit amănunte din viața personală.

Invitată la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", senatoarea a dezvăluit lucruri neștiute despre relația cu soțul său.

Diana Șoșoacă a spus că gătește foarte rar când este acasă și că întotdeauna ține cont de sfaturile primite de la bărbatul vieții sale.

"Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine.

Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie. M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală", a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Diana Șoșoacă a mai fost căsătorită de două ori înainte să-l cunoască pe actualul soț, Silvestru.

Cei doi sunt împreună de câțiva ani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Daca toti romanii ar fi ca Soso Romania ar fi avut bomba atomica...