Diana Șoșoacă, delir constant în Parlament: Raed Arafat are „o armată de soldați” care „va intra peste noi în case să ne vaccineze”

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 12:047478 citiri
Diana Șoșoacă, delir constant în Parlament: Raed Arafat are „o armată de soldați” care „va intra peste noi în case să ne vaccineze”
Senatoarea Diana Șoșoacă nu este la primul discurs delirant FOTO Hepta

Senatorul independent Diana Șoșoacă a avut joi, 25 noiembrie, un nou discurs delirant în plenul Parlamentului la votul de învestire a guvernului Ciucă. Aceasta a susținut că șeful DSU Raed Arafat ar avea o „armată de afgani” care va intra „peste noi în case” și a amintit de „dreptul la legitimă apărare”.


Diana Șoșoacă a vorbit despre „armata lui Raed Arafat de afgani care va intra peste noi în case și ne va vaccina obligatoriu”. Mai departe, aceasta a criticat PSD și PNL pe motiv că au o singură femeie în guvern, adăugând că va vizita Ministerul Familiei.

„O să vă fac o vizită, doamna Firea, sunt multe lucruri pe care trebuie să le rezolvăm”.

Senatoarea a precizat apoi că va scoate românii în stradă și a făcut apel la dreptul pentru „legitimă apărare”.

„În momentul în care veți avea pașaportul verde și veți impune vaccinarea obligatorie vă spun că eu personal voi scoate cât de mulți români pot în stradă și cred că și George Simion la fel. Aveți cuvântul meu că veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică.

Văd că tot îl păstrați pe Raed Arafat cu toți cu cei 90.000 de soldați care vor veni peste noi în case. Există legitimă apărare. Atunci avem dreptul să ne apărăm viața în legitimă apărare” a conchis Diana Șoșoacă.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit joi pentru a dezbate şi vota programul de guvernare şi lista Executivului Ciucă. Toţi miniştrii propuşi în Guvern şi susţinuţi de alianţa PNL-PSD-UDMR şi minorităţi au fost avizaţi favorabil, miercuri, în comisiile de specialitate.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News