Diana Sosoaca cere condamnarea lui Raed Arafat, scoaterea Romaniei din UE si demiterea tuturor autoritatilor statului. Cum arata proiectul delirant al senatoarei

Miercuri, 06 Octombrie 2021, ora 18:29
116320 citiri
Diana Sosoaca cere condamnarea lui Raed Arafat, scoaterea Romaniei din UE si demiterea tuturor autoritatilor statului. Cum arata proiectul delirant al senatoarei
Senatoarea Diana Sosoaca are planuri care ar ajuta, in opinia ei, Romania FOTO Facebook/ Diana Sosoaca

Senatoarea Diana Sosoaca a publicat pe pagina personala de Facebook un "Edict al Democratiei si statului de drept in Romania", in care cere numeroase lucruri scandaloase precum "condamnarea pe viata" a sefului DSU Raed Arafat, iesirea Romaniei din Uniunea Europeana sau cercetarea pentru omor a jurnalistilor care au scris despre pandemie.

"POPORUL ROMAN decreteaza ca retrage cetatenia romana lui RAED ARAFAT pe care IL CONDAMNA LA INCHISOARE PE VIATA! SOLICITAM PARCHETULUI GENERAL RETINEREA SI INCARCERAREA LUI!", cere Diana Sosoaca pe Facebook.

Aleasa pe listele AUR si ulterior data afara, senatoarea mai propune anularea starii de alerta, a starii de urgenta dar si anularea pandemiei de covid-19. De asemenea, Sosoaca cere destituirea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, a intregului guvern, precum si scoaterea in afara legii a partidelor PNL, UDMR si USR PLUS.

"Trusturile mass-media si jurnalistii, televiziunile care au indus panica, teroarea in cetatenii romani, care au interzis aparitia unor medici, juristi, politicieni, luptatori civici, preoti, cetateni romani etc care aveau si alte opinii decat cele ale Guvernului si institutiilor statului in pandemia de covid-19, care au interzis dreptul la libera exprimare, opinie etc in aceasta pandemie, vor fi imediat anchetati si deferiti justitiei pentru a fi condamnati pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hartuire, inducerea in eroare a opiniei publice cu informatii false, incalcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei gasiti vinovati nu vor mai putea sa isi exercite profesia de jurnalist si nici sa emita opinii publice", mai solicita Sosoaca.

Mai departe, avocata cere organizarea "de urgenta" a unui referendum pentru iesirea Romaniei si Uniunea Europeana.

"Avand in vedere ca UE a devenit un factor de putere care isi permite sa se implice si sa influenteze deciziile pe plan national, incalcand grav Constitutia Romaniei, economia romaneasca este subminata de la nivel european, poporul roman este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetatenii romani nu sunt egali in drepturi cu cetatenii celorlalte state membre UE, fiind considerati cetateni de lumea a treia, ni se fura bogatiile tarii pas cu pas cu aportul UE, ni se incalca traditiile si istoria, ni se anuleaza identitatea si credintele, UE fiind factorul declansator si decisiv in adoptarea si implementarea tuturor deciziilor impotriva esentei neamului romanesc, solicitam iesirea din UE, deci ROEXIT! Solicitam de urgenta organizarea unui referendum", noteaza Sosoaca.

"Edictul democratiei", dupa cum il numeste senatoarea, a fost preluat si de publicatia Sputnik - organul de propaganda rusesc - care lauda demersul lui Sosoaca.

Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Senatoarea Diana Şoşoacă a anunţat miercuri, 27 martie, că se gândeşte foarte serios să candideze la Primăria Iaşi, ea acuzându-l pe edilul Mihai Chirica de ”înaltă trădare”,...
Fiul fotbalist al Dianei Șoșoacă a fost dat afară de o rivală politică
Fiul fotbalist al Dianei Șoșoacă a fost dat afară de o rivală politică
Diana Șoșoacă, unul dintre cei mai controversați oameni politici, acuză că fiul ei, Andrei Georgescu, a fost dat afară de la ACSO Filiași la ordinul actualului primar din Craiova, Lia...
#Diana Sosoaca, #Raed Arafat, #diana sosoaca aur, #destituire klaus iohannis, #inchisoare jurnalisti , #Stiri Diana Sosoaca