Diana Șoșoacă îl distruge pe George Simion. "Cerșești să-ti faci propria nuntă. Nu ești în stare să cumperi două tone de brânză"

Sambata, 27 August 2022, ora 08:33 14766 citiri
George Simion și Diana Șoșoacă. Foto: Ziare.com

Diana Șosoacă l-a atacat dur pe George Simion cu ocazia nunții sale.

Președintele AUR s-a căsătorit civil cu Ilinca Munteanu, petrecerea urmând avea loc în acest weekend, în locatalitatea Măciuca din județul Vâlcea.

Șosoacă nu va merge la nunta fostul său șef de partid, însă a dat de pământ cu mirele.

Senatoarea l-a criticat pe George Simion pentru organizarea acestei nunți.

"Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar. Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune?

Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta", a spus Șoșoacă într-un interviu pentru Adriana Bahmuțeanu.

Acesul participanților la nunta lui George Simona se va face pe bază de brăţară, ca la marile evenimente. Omul politic a precizat că așteaptă aproximativ 10.000 de nuntaşi la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată în cinstea căsătoriei sale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News