Diana Șoșoacă și Adriana Bahmuțeanu au făcut scandal la Ambasada SUA de la București: „Ce este acest tratament dezonorant? Noi nu suntem orice cetățean” VIDEO

Joi, 05 Mai 2022, ora 11:50 13751 citiri
Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal FOTO Captură Video / Facebook

Senatoarea Diana Șoșoacă alături de Adriana Bahmuțeanu și doi foști parlamentari AUR, Mihai Lasca și Ciprian Ciubuc, au făcut scandal la Ambasada SUA la București pe motiv că nu au fost primiți imediat de către însărcinatul cu afaceri.

Alături de Diana Șoșoacă s-a aflat Adriana Bahmuțeanu, fost candidat la primăria Sectorului 1 din Capitală și o apropiată a lui Șoșoacă. Pe lângă acestea au mai venit și deputații Ciprian Ciubuc respectiv Mihai Lasca, excluși amândoi din AUR.

„Poporul român nu dorește să participe la ce face SUA. Noi nu am fost atacați de nimeni până în acest moment”, afirmă Șoșoacă într-un live filmat de către Ciubuc. Șoșoacă explică apoi că dorește să vorbească cu ambasadorul SUA la București. Cum deocamdată nu a fost numit un înlocuitor pentru Adrian Zuckerman, cel căruia i-a expirat mandatul anul trecut, Șoșoacă a cerut să discute cu David Muniz, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti.

Cu toate astea, atunci când grupul s-a dus la poartă, aceștia au fost refuzați de către portar, care le-a explicat au nevoie de o programare în prealabil. Diana Șoșoacă a început apoi imediat să facă scandal, susținând că este un „tratament dezonorant” din partea oficialilor americani.

După ce angajații ambasadei au subliniat că au nevoie de o programare, Șoșoacă a afirmat că „noi suntem parlamentari, nu orice cetățean. De ce vorbiți cu noi prin geam, mușcăm?”.

Fără succes, senatoarea a precizat apoi că va informa Congresul SUA cu privire la cele întâmplate.

„Asta primim parlamentari ai României din partea Ambasadei SUA, statul sclav al SUA. Vi se pare normală atitudinea asta? Suntem sau nu parteneri egali? Nu permitem un astfel de comportament. Este un afront la adresa poporului român. Vom informa Congresul SUA pentru afrontul care a fost făcut Parlamentului României”, a relatat Diana Șoșoacă.

La final, senatoarea a anunțat că a formulat o cerere pentru organizarea unui Referendum „cu privire la solicitările SUA și ale NATO pentru a se folosi teritoriul României în scop militar în acest război dintre Ucraina și Federația Rusă”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com