Declarațiile Dianei Șoșoacă au blocat contul oficial de YouTube al Senatului. Ce a spus fosta membră AUR

Miercuri, 15 Septembrie 2021, ora 23:537171 citiri
Declarațiile Dianei Șoșoacă au blocat contul oficial de YouTube al Senatului. Ce a spus fosta membră AUR
Declarațiile Dianei Șoșoacă au atras măsura gigantului Youtube FOTO Hepta

Senatului României are contul oficial de YouTube închis, din cauza declarațiilor făcute de senatoarea Diana Șoșoacă în aprilie 2021, în care instiga la nepurtarea măștii.

Situație fără precedent în România, după ce YouTube a închis pagina oficială a Senatului din cauza declarațiilor făcute de Diana Șoșoacă.

Este vorba despre declarații făcute de Șoșoacă în aprilie 2021, în care instiga, de la pupitrul Senatului, la nepurtarea măștii de protecție.

Situația a fost sesizată încă de atunci de către oficialii camerei, care au contestat atunci decizia anunțată de YouTube.

“Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii”, a spunea atunci Iulia Scântei, președintele Comisiei juridice a Senatului.

Între timp, gigantul media a analizat contestația și a respins-o, iar în acest moment Senatul României, una dintre instituțiile fundamentale ale statului, a rămas fără canal de YouTube, relatează Știrile ProTV.

Mai jos puteți urmări declarațiile Dianei Șoșoacă ce au dus la închiderea contului de YouTube al Senatului.

Acestea au fost făcute pe 7 aprilie 2021: https://www.senat.ro/plen/dis-20210407.mp4

Alte declarații ale Dianei Șoșoacă pot fi urmărite aici: https://www.senat.ro/plen/dis-20210906.mp4