Un lider AUR dezvăluie de ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din partid „Făcea imagine doar pentru sine şi făcea o imagine proastă partidului”

Duminica, 13 Februarie 2022, ora 12:32 3493 citiri
Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a explicat de ce a fost exclusă din AUR Diana Șoșoacă FOTO Facebook/Diana Șoșoacă

Senatorul Claudiu Târziu explică decizia AUR de a o exclude pe Diana Şoşoacă din partid prin faptul că acesta avea „o stilistică” pe care partidul nu a putut-o „îngădui prea mult”. „Ce vector de imagine? Ea făcea imagine doar pentru sine şi făcea o imagine proastă partidului”, spune Târziu despre colega sa din Senat.

Claudiu Târziu a explicat la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, că Diana Şoşoacă, exclusă din AUR, a fost „un import recent”, înscriindu-se în AUR în penultima zi de depunere a candidaturilor în baza unei „înţelegeri cu un alt grup politic”, respectiv Partidul Neamul Românesc, despre care Târziu susţine că „nu contează, că oricum nu există decât pe hârtie”.

„Ce vector de imagine? Ea făcea imagine doar pentru sine şi făcea o imagine proastă partidului. Nu se compară totuşi nici limbajul, nici agresivitatea continuă, nici scandalurile în lanţ pe care le făcea Diana atât în partid, cât şi în afara partidului. Avea o stilistică pe care noi nu am putut să o îngăduim prea mult şi nu a fost dată afară de către mine sau de către Sorin Lavric.

Eu am propus (excluderea din partid a Dianei Şoşoacă – n.r.) în momentul în care a îndrăznit să conteste autoritatea unuia dintre membrii preşedinţiei partidului, adică a lui Sorin Lavric, şi să-l atace public, bineînţeles că asta am propus, iar Biroul Naţional de conducere a hotărât în integralitatea lui să o excludă pe Diana. Deci nu a fost niciun vot împotriva acestei propuneri”, a susţinut Târziu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com