Momente de panică la Tribunalul Ilfov: Un deținut violent a ieșit din boxa acuzaților și a vrut să-i atace pe cei din sală

Miercuri, 03 August 2022, ora 14:32 4410 citiri
Tribunalul Ilfov FOTO Facebook

Un deţinut violent, care a ameninţat cu moartea un șef de poliție și o procuroare, a reuşit să iasă din boxa acuzaților miercuri, 3 august, şi a încercat să îi atace pe oamenii din sala Tribunalului Ilfov.

Bărbatul aflat în stare de arest preventiv, arestat de către magistrații de la Judecătoria Buftea, pe 22 iulie, a fost dus pentru verificarea acestei măsuri la Tribunalul Ilfov.

Aflat în boxa acuzaților din sala de judecată, bărbatul a încercat să iasă și să îi atace pe cei din sală, chiar și pe judecătorul de ședință, însă s-a oprit în bariera de sticlă de protecție, în care s-a și rănit, scrie Antena 3.

Deținutul a leșinat și a fost luat din sala de judecată.

A fost un moment extrem de pe de tensionat, pentru că vorbim despre un individ deosebit de periculos.

Individul, de profesie farmacist, a fost arestat pe 22 iulie, pentru că a amenințat un șef din Poliție și a fost condamnat recent pentru că a terorizat o procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Procurarea a fost amenințată și hărțuită vreme de 5 luni, anul trecut, pe adresa de email a Parchetului, dar și pe adresele de email ale altor instituții.

Bărbatul respectiv, cel care a intrat astăzi din nou în atenția tuturor, trimitea mesaje de amenințare explicite, în care spunea ce-i va face procuroarei.

Femeia a fost ameninţată cu moartea, hărţuită şi urmărită 5 luni de farmacist, convins că femeia îl nedreptăţeşte.

Cu toate că ameninţările primite de procuroare erau explicite, cele mai multe dintre ele fiind trimise chiar pe adresa de e-mail a parchetului, nimeni nu a făcut nimic pentru a proteja magistratul.

Bărbatul a fost condamnat acum la un an de închisoare cu suspendare.

Cu cu 3 zile înainte de condamnare, acelaşi bărbat a fost arestat pentru că a ameninţat un şef din Poliţie.

"Vă rad clădirea aia cu Molotov! Nu va mai fi pe hartă!", amenința bărbatul în unul dintre

mesajele adresate procuroarei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

"Bag cuţitul în voi dacă nu respectaţi legea şi dreptul meu!"

Femeia a trăit un coşmar mai bine de 5 luni, după ce un dosar penal i-a fost repartizat pentru instrumentare.

"Vă ştiu toată securitatea de-acolo. Geamuri, intrări, tot!"

Bărbatul a trimis zeci de mesaje de ameninţare atât pe adresa de e-mail a parchetului cât şi pe adresele altor instituţii ale statului, în care detalia cum o va ucide pe cea care îi clasase plângerea şi nu numai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com