Dezvăluire cutremurătoare din partea unei jucătoare de tenis: "Am vrut să mă sinucid înainte de împlinirea vârstei de 22 de ani"

Marti, 17 Mai 2022, ora 11:25 4050 citiri
Simona Halep a întâlnit-o pe Destanee Aiava în ianuarie 2022

Fostă adversară a Simonei Halep la Melbourne, în urmă cu doar patru luni, jucătoarea de tenis din Australia a dezvăluit că a vrut să își pună capăt zilelor.

Lumea tenisului a fost dată peste cap de anunțul lui Destanee Aiava, care a anunțat pe Instagram că a vrut să se sinucidă. "În seara de Paște (17 aprilie), urma să mă arunc de pod pe autostradă. Trei oameni care treceau, au oprit, m-au tras de pe șine și m-au condus acasă. Nu vroiam ca aniversarea celor 22 de ani să mă prindă în viață, dar acum știu că prietenii și familia sunt fericiți să știe că sunt în viață în această zi care trebuie să fie specială."

Cine e Destanee Aiava

Născută pe 10 mai 2000, Destanee Aiava e o jucătoare australiană clasată în acest moment pe locul 265. Cea mai bună clasare a ei a fost 192.

Destanee a declarat încă de la primele ei interviuri că motivația ei e precisă: "Joc pentru bani! Cu toții ne dorim o viață mai bună, așa că nu am de ce să mă ascund", a spus ea. Părinții jucătoarei au origini samoane.

Destanee a declarat că pandemia a afectat-o financiar, întrucât nu au fost turnee suficiente.

Ea a jucat contra Simonei Halep în primul tur de la Melbourne Summer Set din 2022, fiind învinsă de jucătoarea noastră în două seturi (FOTO). Simona a mai învins-o o dată și la Australian Open, primul tur din 2018.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News