Incident teribil la meciul Betis - FC Sevilla. Un jucător a fost lovit grav cu un obiect aruncat din tribune. Derby-ul a fost suspendat!

Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 08:05 2225 citiri
Joan Jordan primește îngrijiri medicale

Jucătorul echipei FC Sevilla, Joan Jordan, a suferit un traumatism craniocerebral, după ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune la meciul cu Betis Sevilla, din optimile Cupei Spaniei. Jucătorul a fost transportat la spital, însă acum se află acasă, urmând să fie ţinut sub observaţie timp de 24 de ore.

"FC Sevilla transmite toată simpatia pentru Joan Jordan, starea lui de sănătate fiind cea mai importantă acum. El a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism craniocerebral. Jucătorul va fi ţinut sub observaţie la domiciliu timp de 24 de ore", a anunţat clubul andaluz.

Meciul Betis – FC Sevilla, din optimile Cupei Spaniei, a fost suspendat după ce din tribună a fost aruncată un obiect care l-a lovit în cap pe jucătorul Joan Jordan (FC Sevilla).

Incidentul a avut loc în minutul 40, la scurt timp după ce Nabil Fekir marcase un gol pentru Betis. FC Sevilla deschisese scorul în minutul 35, prin Gomez, astfel că în momentul suspendării jocului scorul era 1-1.

Un suporter a aruncat cu un obiect care, potrivit Marca, părea să fie o coadă de mătură şi l-a lovit în cap pe Joan Jordan. Acesta s-a prăbuşit imediat pe teren.

Potrivit sport.es, jocul a fost declarat oprit definitiv, în aşteptarea stabilirii unei noi date pentru a fi reluat. Dacă se va relua, cu siguranţă acest lucru va avea loc fără public, precizează jurnalul spaniol.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News