Un deputat AUR a încercat să confiște politic protestul de la Cugir. Reacția oamenilor: ”Nu avem nevoie de voi” VIDEO

Autor: N.G.
Miercuri, 16 Februarie 2022, ora 12:16 5294 citiri
Deputatul Daniel Rusu a fost alungat de muncitori Foto captură Youtube

Daniel Gheorghe Rusu, deputat AUR de Alba şi unul dintre oamenii de încredere ai lui George Simion, a încercat miercuri dimineață să confiște politic protestul angajaților de la fabricile de armament din Cugir.

Prezenţa deputatului AUR nu a fost, însă, primită deloc bine de oameni, care i-au cerut să plece.

Nu avem nevoie de ei! Ce caută aici cu politica? Vă rugăm să plecaţi!” au fost primele vorbe ale protestatarilor. Oamenii revoltaţi de prezenţa celor de la AUR le-au adus şi injurii acestora.

„Pleacă de aici, nu are ce căuta aici” mai strigau oamenii către Rusu. ”Nu aveţi ce căuta aici! Luaţi maşina şi mergeţi de aici”, au mai strigat protestatarii în timp ce vocile deveneau din ce în ce mai agitate.

Miercuri este cea de-a patra zi de protest a angajaţilor de la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme. Oamenii vor majorarea salariilor cu 30 la sută, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi acordarea tichetelor de vacanţă, Acordarea sporurilor de toxicitate și condiții grele, a unei mese calde și asigurări medicale plătite de către angajator.

În cursul zilei de miercuri este prezent la Cugir secretarul de stat din Ministerul Economiei, Daniela Nicolescu. În urma negocierilor, s-a propus un procent de 16 la sută, dar oamenii nu sunt de acord. ”Hoții”, ”Demisia” au strigat protestatarii, în timp ce ascultau ce zic colegii lor, care au ieșit de la negocieri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News