Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Interviu video cu Alan Wilder (Recoil), fost membru Depeche Mode

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 19:50
2342 citiri
Interviu video cu Alan Wilder (Recoil), fost membru Depeche Mode

Alan Wilder, fondatorul proiectului Recoil si fostul membru Depeche Mode, a acordat un interviu video pentru BeatFactor cu o zi inaintea concertului sau de la Bucuresti.

Concertul lui Alan Wilder va avea loc astazi, la The Ark in Bucuresti, incepand cu ora 21:00, cu proiectul Silent Strike in deschidere, la care se adauga si o expozitie de fotografie in timpul evenimentului semnata Cosmin Bambut.

In acest interviu, fostul membru Depeche Mode vorbeste despre ce inseamna un concert live Recoil, despre noul sau album Selected si despre ce inseamna pentru el muzica electronica in 2010.

Recoil, proiectul lui Alan Wilder, fost membru Depeche Mode, a luat fiinta in 1986 cu EP-ul "1+2" si mai apoi cu mini-albumul 'Hydrology'. Aceste inregistrari Recoil il remarca pe Alan Wilder ca fiind un exceptional sound-designer si deschizator de drumuri in arta sampling-ului modern.

Dupa imensul succes al trupei Depeche Mode cu albumul 'Violator' la care Alan aduce o contributie majora, fiind considerat 'directorul muzical' al trupei, revine la proiectul sau personal pentru a inregistra si produce 'Bloodline'.

Pentru acest material, Alan invita pentru prima data artisti importanti pentru a prelua partile vocale ale unor piese si pentru a scrie versurile, printre acestia numarandu-se Moby, Toni Hallyday (Curve) sau Douglas McCarthy (Nitzer Ebb), lansand primul single din cariera sa, 'Faith Healer'.

Pentru anul 2010, Alan Wilder decide sa lanseze prima colectie 'best of' din intreaga sa cariera solo 'impachetata' sugestiv sub titlul 'Selected'.

Albumul Recoil 'Selected' se va lansa pe 19 aprilie la casa de discuri MUTE si il duce pe Alan intr-un nou turneu de promovare, intitulat Recoil 'Selected' Events 2010 A Strange Hour cu Alan Wilder & Paul Kendall, pentru prima oara dupa plecarea sa din Depeche Mode.

Vezi interviul video cu Alan Wilder pentru BeatFactor si pozele de la sesiunea de autografe pe beatfactor.ro

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alan wilder, #Depeche Mode, #interviu alan wilder, #recoil, #interviu recoil, #recoil romania, #alan wilder romania , #stiri Depeche Mode