Cum a scăpat nezdrobit un șofer pornit să depășească camionul prin dreapta. "Era să facă bicicletă din Peugeot 107" VIDEO

Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 15:22 6167 citiri
Momentul în care mașina mini a pierdut controlul în dreptul camionului FOTO Facebook/ Radar Iași

O depășire extrem de periculoasă efectuată de un șofer pe un drum european a fost surprinsă cu camera de bord a unei mașini aflate în spate.

Imaginile au fost filmate pe E85, undeva pe raza județului Iași. Este unul dintre cele mai aglomerate și periculoase drumuri din Moldova. O problemă majoră a acestei artere este faptul că există o singură bandă de circulație pe sens, iar banda de urgență - foarte îngustă - este folosită frecvent și incorect pentru deplasare.

Mulți șoferi devin agresivi cu alți colegi de trafic care circulă regulamentar, în limitele normale de viteză. Un astfel de caz a fost filmat recent. Iritat că stă prea mult în spatele unui camion, un șofer de Peugeot 107, o mașină din clasa mini, s-a angajat în depășire pe banda de urgență, dar a călcat cu o roată lângă suprafața carosabilă, scăpând mașina de sub control și recuperând direcția în ultimul moment. În mod miraculos, nu a sfârșit sub roțile camionului de care s-a apropiat la câțiva centimetri.

Filmarea a fost postată pe grupul de Facebook Radar Iași stârnind comentarii acide:

Autorul postării a estimat că șoferul mașinii Peugeot ar avea între 18 și 20 de ani:

"Fix la vârsta aia am comis-o exact la fel și tot așa norocos am fost", spune unul dintre comentatori.

"Era să facă bicicletă din Peugeot 107", comentează altul.

"Umăr la umăr, nu-i fault", glumește altul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com