Becali si MM Stoica pariaza din nou pe Alibec: Asta ne face campioni!

Joi, 29 Martie 2018, ora 07:223784 citiri
Becali si MM Stoica pariaza din nou pe Alibec: Asta ne face campioni!
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Gigi Becali si principalul sau colaborator de la FCSB, MM Stoica, pariaza din nou pe Denis Alibec.

Atacantul s-ar antrena exemplar in aceasta perioada, iar directorul sportiv al vicecampioanei este impresionat de progresele sale.

"Nu m-am intalnit cu Alibec. Ieri mi-a spus MM-ul ca niciodata in viata lui nu s-a antrenat asa cum o face acum. Ei doi chiar au devenit foarte buni prieteni. Ca stiti ca au avut un conflict.

Alibec e prietenos si cu jucatorii, e primul la antrenamente. Probabil ca si-a dat seama ca a gresit si s-a schimbat. MM mi-a repetat: Ti-am spus ca asta o sa ne faca campioni! Alibec! Ei il vad cum se prezinta, il vad la antrenamente", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Denis Alibec traverseaza una dintre cele mai negre perioade din cariera, el pierzandu-si locul de titular la FCSB in favoarea francezului Eddy-Harlem Gnohere.

Internationalul roman nu reuseste sa impresioneze nici atunci cand primeste sansa de a juca, evolutiile lui fiind mai mereu modeste.

De altfel, el a fost aspru criticat de catre Becali de mai multe ori in ultimele luni, iar MM Stoica a avut acelasi discurs ca acum in pauza competitionala din iarna, atunci cand sustinea, de asemenea, ca atacantul se pregateste exemplar.

Ramane astfel de vazut daca "noul Alibec" va reusi sa isi salveze finalul de sezon cu meciuri bune in playoff sau daca va rata complet acest campionat in care a marcat o singura data.