Alibec putea fi cel mai scump jucator din istoria Ligii 1: Iata cum a ratat transferul in Anglia

Miercuri, 04 August 2021, ora 19:336632 citiri
Alibec putea fi cel mai scump jucator din istoria Ligii 1: Iata cum a ratat transferul in Anglia
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Denis Alibec putea fi cel mai scump jucator din istoria Ligii 1, un club englez oferind 10 milioane de euro pentru transferul sau.

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvaluit ca a acceptat oferta sosita in ultima zi a perioadei de mercato, transferul picand pentru ca nu a mai fost timp pentru perfectarea documentelor.

"Am avut oferta de 10 milioane. Am acceptat-o. Am zis: Gata, luam banii! A stat impresarul 6-7 ore la club, a comunicat cu clubul, iar cei de acolo mai departe, cu federatia, si exista pericolul sa nu se poata face la timp. Au stat 6-7 ore, dar si-au dat seama ca nu se mai poate face si de aia a picat", a povestit Becali la DigiSport.

Inainte de oferta englezilor, Becali ar fi primit o propunere si din Ligue 1 pentru Alibec, insa a refuzat sa il vanda deoarece francezii au pus pe masa "numai" 7 milioane de euro.

"Am avut oferta si de la o echipa din Franta, din prima liga, de 7 milioane de euro, banii jos. Am zis ca nu ma intereseaza, era cu doua zile inainte de final de mercato", a mai spus Becali.

Wolverhampton ar fi fost echipa interesata de Alibec si nu este exclus ca englezii sa revina cu o noua propunere in pauza competitionala din iarna.

In momentul de fata, cel mai scump jucator plecat din Liga 1 este cel al lui Vlad Chiriches, cumparat de Tottenham cu 9,5 milioane de euro.

Comentarii
DAN-795
rank 5
MAMULOS
rank 5
Mi se despiqua .