Cu cât se vinde cărămida veche din demolări. "Asta-i adevărată. Nu panaramele care se vând astăzi"

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 03:30
36698 citiri
Cu cât se vinde cărămida veche din demolări. "Asta-i adevărată. Nu panaramele care se vând astăzi"
Cărămidă de la demolarea unei clădiri vechi FOTO Facebook/ Pasionati De Caramida Veche

Într-o perioadă în care prețurile au crescut, românii sunt interesați de posibilitatea de a cumpăra mai ieftin și de a face economii. De scumpiri nu au scăpat nici materialele de construcții, iar pe grupurile dedicate apar uneori anunțuri de vânzare pentru diferite produse.

Este cazul unui român care oferă spre vânzare cărămidă din demolări.

"Cărămidă veche din demolări, 1 leu bucata. Locație, Galați. Jumătăți gratis", a scris acesta pe grupul Constructii case si amenajari interioare și exterioare.

"Mai calitative sunt cărămizile vechi"

În comentarii, mulți sunt de părere că sunt de o calitate mai bune cărămizile vechi.

"Asta-i adevărată. Nu panaramele care se vând astăzi. Îți faci o casă cu cărămida asta și făcută casă așa, cu simțul răspunderii, nu la normă, ești bazat. 3 generații o au."

"Am cumpărat un apartament într-un bloc din 1977, iar când am tăiat canalele pentru instalație săreau scântei din cărămidă. Cărămida din comerț o spargi cu ciocanul fără efort."

"O să ajungă cărămida din demolări mai scumpă ca blocul ceramic."

"Merită! Pentru cei care știu ce-i bun, pentru ceilalți e scump."

"Eu am avut un palet și l-am dat gratis."

"Dacă erați aproape o cumpăram toată!"

"Nu va luați după comentarii de la cei cu nasul pe sus și fără pic de experiență. Veți găsi pe cineva care știe să aprecieze calitatea, dar și munca!"

"Sincer, mai calitative sunt cărămizile vechi. Cumperi BCA cu 20 roni/ bucată și tot crăpat e în paleți, la fel și porothermul. Scumpe, dar calitatea lasă de dorit. O căruță de bani dai pe ele, dar calitatea e diferită dacă produsul este comercializat în Austria sau în România. Sincer, nu-și merită banii. Cumpărați cărămizi vechi de pe timpul lui Ceaușescu că-s cu mult calitativ decât ce vând prin depozitele de materiale. Te doboară și TVA 19%."

"Și noi am făcut multe lucruri cu cărămidă veche primită cadou. Reconstruim o casă veche și chiar orice bucată a fost binevenită. Asta din poză întră la primăvară într-un zid de foișor în grădină. Altă ideea, eu am pavat o zonă în grădină unde stăm vara și punem un bazin pentru copii. A fost gratis și a ieșit în final un lucru foarte mișto. A făcut câteva ierni deja și încă se ține tare, deci merită."

"Ce casă faci cu cărămizile astea...fără stâlpi de beton, mai stau câteva generații în ea, vara răcoare, iarna cald!"

"Câți oameni fără experiență. Cărămida asta e chiar indicată la cuptoare. Dar se poate tăia în fâșii și folosită la fațade."

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#demolari, #constructii, #caramida, #case vechi, #pret vanzare , #proiecte case
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Iar dacă găsești și-un meșter de vechimea asta, ești un om făcut!