Ludovic Orban: ”Sorin Cîmpeanu a demisionat din iniţiativa altcuiva.” Victoria anunțată de fostul premier

Joi, 29 Septembrie 2022, ora 22:57 5557 citiri
Fostul premier Ludovic Orban FOTO Facebook

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost premier și fost președinte al PNL, consideră că Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei ”din iniţiativa altcuiva”, nu a sa, așa cum a susținut.

”Mă îndoiesc că Sorin Câmpeanu s-a speriat de moţiunea depusă de noi cu cei de la USR. Dar şi-a dat demisia. Din proprie iniţiativă, zice el. Din iniţiativa altcuiva, zic eu. A celui care l-a impus. Este o victorie a părţii "nealiniate" din media şi din societate. Ceea ce ar trebui să dea încredere celor care pare că şi-au pierdut speranţa că se poate face o asanare morală a vieţii publice”, a scris Ludovic Orban, joi seară, pe Facebook.

Şi preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat pe pagina sa de socializare la anunţul demisiei lui Cîmpeanu, cerând și demisia premierului Nicolae Ciucă.

USR şi Forţa Dreptei au depus, marţi, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Moţiunea, intitulată ”România educată să fure. Sorin Cîmpeanu face şcoala de ruşine”, urma să fie dezbătută și votată marți.

Joi seară, Sorin Cîmpeanu a anunțat, pe Facebook, că a luat decizia de a demisiona din funcția de ministru al Educației ”din proprie iniţiativă.”

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com